2021 öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. 2021 öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?
  2. Öğretmenlerin mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. KPSS mulakat sonuclari ne zaman aciklanacak?
  4. Atama haberi ne zaman açıklanacak?
  5. Pomem başvuru ne zaman?
  6. Atama ne zaman olacak Saglik?

2021 öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayımladığı güncel takvime göre, sözlü mülakat sonuçları 8 Temmuz'da açıklanacak. Öğretmen adaylarının sözlü mülakat sonuçlarına göre yapacağı atama tercih sonuçları ise 8 Eylül 2021'de açıklanacak.

Öğretmenlerin mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Mülakat sonuçları e-Devlet üzerinden veya PBS (Personel Bilgi Sistemi) üzerinden öğrenebilecek. TERCİHLER NE ZAMAN YAPILACAK? Atama tercihleri 1-6 Eylül tarihlerinde alınacak. Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ise 'de açıklanacak.

KPSS mulakat sonuclari ne zaman aciklanacak?

ATAMA TERCİH VE SONUÇ TAKVİMİ Atama tercihleri 1-6 Eylül tarihlerinde alınacak. Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ise 'de açıklanacak.

Atama haberi ne zaman açıklanacak?

Takvime göre, ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerinin alınması 27 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında yapılacak. 2021 atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama sonuçları ise 'de açıklanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğretmenlere atama müjdesini dün duyurmuştu.

Pomem başvuru ne zaman?

Adaylar, 13-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularını yapabileceklerdir. Sınavlarda başarılı olarak Polis Meslek Yüksekokullarında eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adayların polis memuru olarak atamaları yapılacaktır.

Atama ne zaman olacak Saglik?

Sağlık Bakanlığı atama başvurusu Çarşamba – Salı tarihleri arasında Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden alınıyor. Sağlık Bakanlığı atama kurası 30 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.