Hande Ataizi Sevda Demirel ne demişti?

İçindekiler:

  1. Hande Ataizi Sevda Demirel ne demişti?
  2. Hande Ataizini kim dövdü?
  3. Hande Ataizine kim tokat atti?
  4. Sevda Demirel kapandı mı?
  5. Sevda Demirel kimi dövdü?
  6. Arto kimi dövdü?
  7. Arto kimle kavga etti?
  8. Sevda Demirel kaç yaşında?
  9. Arto kimdir ailesi kimdir?
  10. Sevda Demirel kimin kızı?
  11. Sevda Crew kaç yaşında?

Hande Ataizi Sevda Demirel ne demişti?

Arto, "Aslında o tokat bana atılacaktı" dedi. Türkiye televizyonlarında 22 yıl önce tartıştığı Hande Ataizi'ne “Ne dedin sen?” diyerek tokat atan Sevda Demirel, magazin tarihine geçmişti.

Hande Ataizini kim dövdü?

Hande Ataizi, yıllar önce Cem Davran ile birlikte sunduğu 'İki Kere Kiki' programına konuk olan Sevda Demirel ile yaşadığı tokat olayı hakkında konuştu. Demirel'in tokat attığı Ataizi, “Bu olay reyting aracı olarak kullanıldı. İlk tokat yiyen ben miyim?” dedi. Hande Ataizi, Jülide Ateş'in “40” programına konuk oldu.

Hande Ataizine kim tokat atti?

Ne dedin sen? Hande Ataizine Sevda Demirelden tokat!

Sevda Demirel kapandı mı?

Artık kendini dine verip kapandığını söyleyen eski model, önceki gün yeni görüntüsüyle ilk kez Etiler'de objektiflere takıldı. Başını kapatınca huzur bulduğunu söyleyen ve artık tesettürlü olarak Cuma günleri dini sohbetlerine katıldığını söyleyen Demirel, "Benim daha önceki yaşadığım aşklar, ilişkiler hikâyeymiş...

Sevda Demirel kimi dövdü?

2002 yılının mayıs ayıydı... Baharın gelişini müjdeleyen sıcak havalar hepimizi daha pozitif, daha mutlu yapmaya başlamıştı. Derken Türk televizyon tarihine geçen, ekranların en unutulmayan anlarından biri yaşandı. Sevda Demirel, Hande Ataizi'ye iki "Ne dedin sen?" arasına bir tokat sıkıştırdı.

Arto kimi dövdü?

Program sırasında sanatçı arkadaşlarını sahneye çıkarıp şarkı söyletti. Konuklar arasındaki Arto ve Demet Akalın'ı da sahneye çağırdı Bu arada sahnede Deniz Seki vardı. Bu yüzden Arto ve Demet Akalın gerildiler. Arto'ya kızgın olan Deniz Seki az sonra Arto'nun yanına gidip sahnede herkesin içinde göbeğine yumruk attı.

Arto kimle kavga etti?

Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına bu hafta sivri diliyle bilinen Arto konuk oldu. Yıllar önce Türk magazin tarihine damga vuran Sevda Demirel - Hande Ataizi kavgasının iç yüzünü anlatan Arto 'aslında o tokat bana atılacaktı' dedi.

Sevda Demirel kaç yaşında?

49 yaşında () Sevda Demirel/Yaş

Arto kimdir ailesi kimdir?

Ermeni asıllı Türk vatandaşıdır. Arto'nun gerçek adı Harutyan Dalga'dır. Baba tarafı Artvin Hopa doğumlu, anne tarafı Kayseri'den gelme. Özel Şişli Koleji mezunudur. 20 yılları arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Medya ve İletişim Sistemleri ile Televizyon Haberciliği ve Programcılığı bölümlerinde okudu.

Sevda Demirel kimin kızı?

Sultan Selam Özer Demirel Sevda Demirel/Ebeveynleri

Sevda Crew kaç yaşında?

Sevda Erginci, tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 4 yaşında iken anne babası boşanmıştır.