3D Secure Nedir Yapı kredi?

İçindekiler:

  1. 3D Secure Nedir Yapı kredi?
  2. 3D hatası nasıl düzeltilir?
  3. Yapı Kredi 3d Secure nasıl kayıt olunur?
  4. 3d güvenli ödeme nasıl açılır?
  5. 3D Secure neden onaylanmaz?

3D Secure Nedir Yapı kredi?

3 Boyutlu Güvenlik (3D Secure) Sistemi: 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi, internetten güvenli alışveriş yapmanızı sağlayan bir sistemdir. ... Kayıt için istenilen bilgileri girdikten sonra yönlendirildiğiniz sayfada kişisel güvenlik mesajınızı oluşturmanız ve cep telefonu bilginizi tanımlamanız gerekmektedir.

3D hatası nasıl düzeltilir?

Yukarıda belirtildiği şekilde hata almanız durumunda, kartınızı çıkaran banka ile görüşerek 3D özelliğini aktif etmeniz gerekmektedir. 3D özelliğini her işlem için değil sadece bir kez aktif etmeniz yeterli olmaktadır. Sonraki tüm online ödemelerinizde sorunsuz olarak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Yapı Kredi 3d Secure nasıl kayıt olunur?

Hemen kayıt ol butonundan 3 Boyutlu Güvenlik Sistemine üye olabilir veya kayıtlı bilgilerinizi değiştirebilirsiniz. Kayıt için istenilen bilgileri girdikten sonra yönlendirildiğiniz sayfada kişisel güvenlik mesajınızı oluşturmanız ve cep telefonu bilginizi tanımlamanız gerekmektedir.

3d güvenli ödeme nasıl açılır?

Ödeme adımında açılan pencere ile cep telefonu numarası doğrulanması istenir. Müşteri Cep telefon numarasını doğruladığında, banka tarafından bir şifre sms'i gönderilir. SMS de ödeme onay adımında gireceği şifre paylaşılır, şifre girildikten sonra banka tarafından şifre doğrulanır ve alışveriş işlemi tamamlanır.

3D Secure neden onaylanmaz?

İnternet bağlantınızda bir sorun olabilir. Kart bilgilerinizde hata olabilir. Kart limitiniz yetersiz olabilir. Havayolu firmasının ya da bankanın ödeme sisteminde geçici bir sorun olmuş olabilir.