THY ödül bilet vergisi ne kadar?

İçindekiler:

  1. THY ödül bilet vergisi ne kadar?
  2. Uçak biletinde KDV oranı kaç?
  3. Pegasus hizmet bedeli nedir?
  4. THY biletleme servis ücreti ne kadar?
  5. Tren biletlerinde KDV oranı nedir?
  6. Dolap kaç komisyon alıyor?
  7. Dolap uygulamasında kargo ücreti ne kadar?
  8. Check in bedeli nedir?

THY ödül bilet vergisi ne kadar?

Ödül bilet vergilerinde sistemde otomatik olarak her 25 TL için 1.000 mil harcanacaktır. Örneğin; 100 TL'lik vergi 4.000 mil karşılığında ödenebilecektir.

Uçak biletinde KDV oranı kaç?

1- Katma Değer Vergisi : Yurtiçi uçak bilet bedeli genel oranda () katma değer vergisine tabidir. KDV Kanunu'nun 20/4. maddesine göre bedelin biletle tahsil edildiği hallerde tarife ve bilet bedeli, katma değer vergisi dahil edilerek tespit olunmakta ve vergi müşteriye ayrıca intikal ettirilmemektedir.

Pegasus hizmet bedeli nedir?

İç hat ve Kıbrıs uçuşlarında tavsiye edilen hizmet bedelimiz, tek yön satışlarda 20 TL, gidiş dönüş satışlarda ise 40 TL olarak belirlenmiştir. Dış hat uçuşlarımıza yapacağınız satışlar için tavsiye edilen hizmet bedeli uygulaması aynı şekilde devam edecektir.

THY biletleme servis ücreti ne kadar?

AnadoluJet Biletleme Servis Ücretleri Detaylı bilgi >>
SınıfBiletleme servis ücreti
Satış ofisi/Çağrı merkezi
V, P, W, U, F15 TRY20 TRY
O, E, Q, T, L20 TRY25 TRY
B*, M, A, H, S25 TRY30 TRY
2 satır daha

Tren biletlerinde KDV oranı nedir?

Genel Müdürlüğü Yüksek Hızlı Tren Bölge Müdürlüğüne vagon kiralanması hizmeti (vagonlar, Kanunun 13/a maddesinde sayılan taşıma araçları arasında yer aldığından) % 1 oranında KDV'ye tabi olacaktır.

Dolap kaç komisyon alıyor?

Sonuç olarak eğer bu satışı dolap uygulaması üzerinden yapıyorsanız dolap uygulaması komisyon oranı sabittir ve sattığınız eşya ne olursa olsun %10 oranında kesinti yapmaktadır. Bir diğer örnek olarak mesela 50 TL'ye satış yaptığınız zaman, 50 sayısının %10'unu hesaplamanız gerekir. 50 sayısının %10'u 5 eder.

Dolap uygulamasında kargo ücreti ne kadar?

1-1,99 desi aralığındaki ürünleri "Küçük Paket" olarak 8,99 TL, 2-10,99 desi aralığındaki ürünleri "Orta Paket" olarak 11,99 TL, 11-99 desi aralığındaki ürünleri "Büyük Paket" olarak 15,99 TL gönderebilirsin.

Check in bedeli nedir?

Satın alınacak tüm biletlerden, biletleme esnasında Rezervasyon (PNR) Numarasındaki her bir yolcu ve her bir uçuş segmenti için yapılacak seyahatlerde iç hatlarda 15 TRY, KKTC uçuşlarında KKTC varışlı uçuşlar için 2 ABD Doları ve KKTC kalkışlı uçuşlar için 2 Avro, dış hatlarda 10 USD (veya karşılığı mahalli para birimi ...