Alper Erözer nerede?

İçindekiler:

  1. Alper Erözer nerede?
  2. Alper Erözerin babası kim?
  3. Alper Erözer nasıl ünlü oldu?
  4. Alper Kul kaç yaşında?
  5. Yerli Justin Bieber Kimdir?

Alper Erözer nerede?

Kendimi korumam gerekiyor” dedi. Alper Erözer kimdir: İstanbul'da 9 Temmuz 2004 tarihinde doğmuştur. Şu an da öğrenim hayatına İstanbul'da Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nde devam etmektedir. Tam bir futbol tutkunu da olan Alper Erözer, uzun süre profesyonel olarak futbol eğitimi almıştır.

Alper Erözerin babası kim?

Alper Erözer'in şarkıları 6 İngilizce, 2 Türkçe ve 1 Türkçe Club Mix şeklinde albümde yer almakta. Bu arada çocuk şarkıcı Erözer pek çok şarkısının sözünü tek başına kaleme aldı. İyi derecede İngilizce bilen Alper Erözer, babası Cenk Erözer'den yardım almayı da ihmal etmedi.

Alper Erözer nasıl ünlü oldu?

Alper Erözer, YouTube kanalından sözlerini kendisinin yazdığı ''I Think You Love Me Now'' adlı şarkı ile milyonların beğenisini kazanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ardından aranjör ve besteci Suat Aydoğan'ın keşfettiği 13 yaşındaki Alper Erözer, ''Hey World World'' adlı albümünü piyasaya sundu.

Alper Kul kaç yaşında?

45 yaşında (5 Aralık 1975) Alper Kul/Yaş

Yerli Justin Bieber Kimdir?

Alper Serge Erözer, 2004 yılında dünyaya gelmiştir. 15 yaşında olan Erözer,. ... Sözlerini kendisinin yazdığı ''I Think You Love Me Now'' isimli teklisi ile ilgi gören 13 yaşındaki Alper Erözer, aranjör ve besteci Suat Aydoğan'ın arenje ettiği ''Hey World World'' albümü ile müzik piyasalarına adım attı.