Hurma diyetinde hangi hurma yemeli?

İçindekiler:

  1. Hurma diyetinde hangi hurma yemeli?
  2. 2 adet yaş hurma kaç kalori?
  3. Diyette Trabzon hurması yenir mi?
  4. Cennet meyvesi kilo aldırır mı?

Hurma diyetinde hangi hurma yemeli?

Hurmalar normal büyüklükte olan hurmalardan seçilebilir. Hurmanın lif oranı yüksek ve nispeten glisemik indeksi düşük olduğu için sizi uzun süre tok tutacaktır ama yüksek mineral ve vitamin içeriği ile enerjinizi düşürmeyecektir. Bir orta boy hurmanın kalorisi yaklaşık 40-45 kalori civarındadır.

2 adet yaş hurma kaç kalori?

Ayrıca, az miktarda protein de içerir. Kalorisi yüksek olsa da, önemli miktarda lif ve bazı önemli vitamin ve mineraller de içermektedir. 2 adet hurma için belirtilen besin değeri şöyledir: Kalori: 133 kalori.

Diyette Trabzon hurması yenir mi?

Bu meyvenin kilo vermek isteyenler trafından rahatlıkla tüketilebileceğine dikkat çeken Diyetisyen Demirkol, 'Cennet hurmasının sadece 1 adeti 57 kaloridir. Daha uzun süre tok kalmak isteyenler protein açısından zengin bir besinle tüketebilir.

Cennet meyvesi kilo aldırır mı?

Cennet elması, cennet hurması, taze hurma olarak bilinen Trabzon hurması hem çok lezzetli hem de kilo vermeye yardımcı bir meyvedir. Cennet hurması, Trabzon hurması ve taze hurma olarak adlandırılan mucizevi meyvenin faydaları saymakla bitmiyor. Hem zayıflamaya yardımcı hem de vitamin deposu...