Gri saç buğday tene yakışır mı?

İçindekiler:

  1. Gri saç buğday tene yakışır mı?
  2. Gri ombre hangi tene yakışır?
  3. Gri saç tonu nasıl elde edilir?
  4. Koyu saç nasıl gri olur?
  5. Gri boya saçtan nasıl akar?

Gri saç buğday tene yakışır mı?

Gri saç rengi, siyah, beyaz ve mavi/yeşil kontrast renklerinin karışımından oluşur. Gri saç rengi kimlere yakışır? Gri saç rengi, siyah kadar keskin, sarı kadar göz alıcı bir renk değil, daha nötr bir renk olduğundan dolayı, cilt renginiz eğer açık buğday veya beyaz ise tercih etmeniz gereken bir renktir.

Gri ombre hangi tene yakışır?

Gri saçların ucuna yapılan siyah ombreler, açık tenlilere çok yakışacaktır. Buğday tenliler ve esmerler ise siyah renginin daha yoğun olduğu modelleri tercih etmeliler. Saçlarını siyaha boyattıktan sonra, uçlarına gri ombre yaptırabilirsin.

Gri saç tonu nasıl elde edilir?

Gri saç elde edilebilmesi için açıcı ile saç platin renge dönene kadar açılmalıdır.Daha sonra saç yıkanıp nemli bırakılır. Sonrasında da gri saç boyası ile oksidasyon karıştırılır. Açılan saç sonrasında cila yöntemi ile doğallaştırılabilir.

Koyu saç nasıl gri olur?

Saçınız koyu renk ise ve gri saç elde etmek istiyorsanız saçınızı oryal saç açıcı ile açmanız gerekmektedir. Yani sarı renge ulaşana kadar, saçınızın üzerinde kızıllık ya da turuncu renk kalmayana dek açıcı ile açmak gerekmektedir.

Gri boya saçtan nasıl akar?

Karbonat ile saç boyası akıtma Saç boyası akıtmak için karbonat çok sık kullanılır. Karbonat da yine doğal ve pratik bir saç açıcı yöntemdir. Şampuanınıza 2-3 çay kaşığı karbonat ekleyin. Saçınızı karbonatlı şampuan ile şampuanladıktan sonra 10 dakika bekletip öyle durulayın.