Türk Telekom Arenada Galatasarayı ilk kim yendi?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom Arenada Galatasarayı ilk kim yendi?
  2. Pendikten Türk Telekom Arena'ya nasıl gidilir?
  3. Fenerbahçe Galatasaray'ı Türk Telekomda en son ne zaman yendi?
  4. Türk Telekom Arena ya Metro ile nasıl gidilir?
  5. Türk Telekom Arena nasıl gidilir?

Türk Telekom Arenada Galatasarayı ilk kim yendi?

Ligde kötü günler yaşayan Galatasaray, ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını oynamaya başladığı yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da ilk mağlubiyetini Fenerbahçe'den aldı.

Pendikten Türk Telekom Arena'ya nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız 500T'ye binerek 4.Levent'te inerek Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Sanayi Mahallesi istasyonunda inerek Seyrantepe metrosuna aktarma yaptığınızda Türk Telekom Arena'ya ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe Galatasaray'ı Türk Telekomda en son ne zaman yendi?

Fenerbahçe Kadıköy'de rakibini en son 2016 yılında mağlup etmeyi başarırken Galatasaray ise Fenerbahçe'yi 2014'ten beri Türk Telekom Stadyumu'nda yenemiyor.

Türk Telekom Arena ya Metro ile nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binip Altunizade'de inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu'da ininiz. Zincirlikuyu'dan Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Sanayi Mahallesi istasyonunda inerek Seyrantepe metrosuna aktarma yaptığınızda Türk Telekom Arena'ya ulaşabilirsiniz.

Türk Telekom Arena nasıl gidilir?

Arena'ya ulaşımdaki en rahat rol, metroyu kullanmak. Taraftarlar, Şişhane-Taksim-Darüşşafaka hattını kullanarak, 4. Levent'ten sonra gelen Sanayi durağında inip, Arena'ya giden metroya binerek stada ulaşabilir. Maç günlerinde, her iki dakikada bir kalkacak metrolarla, saatte 25 bin kişi Türk Telekom Arena'ya gidebilir.