iPhone 6s telefonu bilgisayara nasıl bağlanır?

İçindekiler:

  1. iPhone 6s telefonu bilgisayara nasıl bağlanır?
  2. iPhone neden bilgisayara bağlanmıyor?
  3. iPhone USB nasıl bağlanır?
  4. iDrive iPhone usb nasıl kullanılır?

iPhone 6s telefonu bilgisayara nasıl bağlanır?

USB. Mac'inizde veya PC'nizde iTunes'un en son sürümünün bulunduğundan emin olun. Ardından, aygıtınızla birlikte gelen USB kablosunu kullanarak iPhone'unuzu veya iPad'inizi bilgisayarınıza bağlayın. "Bu Bilgisayara Güvenilsin mi?" iletisiyle karşılaşırsanız Güven'e dokunun.

iPhone neden bilgisayara bağlanmıyor?

iOS veya iPadOS aygıtınızın açık olduğundan, kilidini açtığınızdan ve Ana ekranın görüntülendiğinden emin olun. Mac'inizde veya Windows PC'nizde en son yazılımın yüklü olduğunu kontrol edin. iTunes'u kullanıyorsanız bilgisayarınızda son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.

iPhone USB nasıl bağlanır?

Ayarlar'da Face ID ve Parola veya Touch ID ve Parola'ya gidin ve Kilitliyken Erişime İzin Ver bölümünde USB Aksesuarları ayarını açın. USB Aksesuarları ayarı yukarıdaki resimdeki gibi kapalıysa USB aksesuarlarınızı bağlamak için iOS aygıtınızın kilidini açmanız gerekebilir.

iDrive iPhone usb nasıl kullanılır?

iDrive Flash Diski'i Apple cihazınıza taktığınızda çıkacak olan uygulamayı telefonunuza yükledikten sonra kullanabilirsiniz. Eğer uygulama isteği gelmezse kutu arkasındaki QR kodunu telefonunuza okutarak uygulamaya ulaşabilirsiniz.