Konferans Ligi kaç takım?

İçindekiler:

  1. Konferans Ligi kaç takım?
  2. Fenerbahçe UEFA Avrupa ligine gidecek mi?
  3. Konferans Ligi var var mı?
  4. UEFA Konferans Ligi Elemeleri Ne Zaman Başlıyor?
  5. Fenerbahçe Avrupa Ligi ön eleme 2021 ne zaman?
  6. Türkiye'den kaç takım Şampiyonlar Ligi'ne gidecek?

Konferans Ligi kaç takım?

Turnuvanın formatı, dört takımdan oluşan sekiz grup olacak ve ardından eleme turu, çeyrek final, yarı final ve final yapılacak. Gruplarında ikinci sırada yer alan takımlar ile UEFA Avrupa Ligi gruplarının üçüncü sırada tamamlayan takımları arasında ek bir eleme turu oynanacaktır.

Fenerbahçe UEFA Avrupa ligine gidecek mi?

Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nı kazanmasının ardından gelecek sezon Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'ne Play-off Turu'ndan katılacak ve bu turu geçmesi durumunda gruplarda yer alacak. Bu turda maçlar 19 Ağustos ve 26 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Konferans Ligi var var mı?

2021-22 UEFA Konferans Ligi, UEFA tarafından düzenlenen Avrupa'nın en büyük üçüncü futbol organizasyonu UEFA Konferans Ligi'nin ilk sezonudur. Final maçı, tarihinde Arnavutluk'un Tiran şehrindeki Air Albania Stadyumunda oynanacaktır.

UEFA Konferans Ligi Elemeleri Ne Zaman Başlıyor?

2021-22 UEFA Konferans Ligi eleme ve play-off turları, 8 Temmuz - 26 Ağustos 2021 tarihleri arasında oynanacak ve grup aşamasına katılacak 32 takımdan 22'sinin belirleneceği turlardan oluşmaktadır.

Fenerbahçe Avrupa Ligi ön eleme 2021 ne zaman?

2021-22 UEFA Avrupa Ligi eleme ve play-off turları, 5 Ağustos - 26 Ağustos 2021 tarihleri arasında oynanacak ve grup aşamasına katılacak 32 takımdan 10'unun belirleneceği turlardan oluşmaktadır.

Türkiye'den kaç takım Şampiyonlar Ligi'ne gidecek?

Türkiye, 2021-2022 sezonunda Avrupa'da 5 takımla temsil edilecek. Bu sezon Süper Lig'de alınacak sonuçlara göre 2 takım UEFA Şampiyonlar Ligi, 1 takım UEFA Avrupa Ligi, 2 takım ise ilk kez düzenlenmeye başlayacak UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne gidecek.