Boxer Erkek nedir?

İçindekiler:

  1. Boxer Erkek nedir?
  2. Compact boxer ne demek?
  3. Poplin boxer ne demek?
  4. Boxer neye göre alınır?
  5. Poplin kumaş iyi mi?
  6. Penye Boxer nedir?
  7. Ideal külot nasıl olmalı?

Boxer Erkek nedir?

Boxer, özellikle erkeklerin kullandığı şort şeklinde olan dar iç çamaşırıdır. Önceki yıllarda slip külot kullanan erkekler günümüzde artık slipten ziyade boxer kullanmayı tercih etmektedirler. İç giyim firmaları da bu doğrultuda birbirinden farklı model ve renklerde boxerler üretmektedirler.

Compact boxer ne demek?

Compact boxer cildinize dost bir üründür. Kıyafetlerinizin altında rahatlıkla kullanabileceğiniz bir iç çamaşırıdır. Yüksek pamuk oranı sağlıklı bir giyim konforu sunar. Elastik yapısı sayesinde esnek, güçlü ve dayanıklıdır.

Poplin boxer ne demek?

Poplin boxer modelleri, önemli erkek iç giyim ürünleri arasındadır. Günümüzde çoğu erkek tarafından rahat olduğu için tercih edilen bu alt giyim ürünleri, vücudu sıkmaz ve hareket esnasında rahatsızlık vermez. İnce yapılı poplin kumaştan üretildiği için yazın daha fazla tercih edilir.

Boxer neye göre alınır?

Doğru boxer seçiminde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, kumaş türüdür. Naylonlu kumaşlar ciltte tahriş oluşumuna yol açar. Bu yüzden alacağınız boxerın mutlaka pamuktan üretilmiş olması gerekir. Pamuklu boxer modelleri, özellikle hassas cilde sahip olan kişilerin mutlaka kullanması gereken ürünlerdir.

Poplin kumaş iyi mi?

Poplin kumaşlar dayanıklı, güçlü yapısı ve parlak, yumuşak yüzeyi sebebiyle tercih edilen kumaşlar arasında yer alır. Tekstilde önde gelen kumaş çeşitlerinden biri olmasının yanı sıra çok yönlü bir kumaşlardır.

Penye Boxer nedir?

Penye boxer erkekler için rahat kullanımlı ve sağlıklı alt iç giyim ürünüdür. İsmini üretildiği kumaşın özelliklerinden alan bu iç giyim ürünleri, günlük kullanım için idealdir.

Ideal külot nasıl olmalı?

Ne dar olmalı ne de bol. Dar külotlar vücudunuzu sıkarak iz ve buna bağlı cilt hasarlarına sebep olurken, bol külotlar da katlanma yaparak sizi rahatsız edecektir. Vücudunuz için ideal ölçüde külot tercihi gün içinde rahatsız hissetmenizi engelleyecektir. ... Böyle durumlarda ten rengi ya da beyaz külot ideal olacaktır.