Bosch Buharlı ütü nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. Bosch Buharlı ütü nasıl temizlenir?
  2. Bosch Calc N Clean ne demek?
  3. Limon tuzu ile demlik nasıl temizlenir?
  4. Tefal ütü anti calc ışığı yanıyor ne yapmalıyım?
  5. Calc Clean nasıl yapılır?

Bosch Buharlı ütü nasıl temizlenir?

Dışarı çıkan kaynar su ve buhar, haznedeki kireç ve/ veya kalıntıları atmanızı sağlayacaktır. Yaklaşık 1 dakika sonra “Calc” otomatik temizleme uyarı gösterge lambası (4) söner. Buhar çıkarma düğmesini basılı tutarak ütüyü 5 dakika hafifçe sallayın ve haznenin su ve buharla tamamen temizlenmesini sağlayın.

Bosch Calc N Clean ne demek?

EQ.3 Kahve makinesi servis programı: Derin temizlik. Zaman zaman, Calc'n Clean düğmesi yanar; bunun sıklığı, makinenin su sertliğine ve kullanımına bağlıdır. Ekranda "Calc'n Clean notwendig” (gerekli) mesajı belirir. Bu durumda, cihaz Calc'n Clean servis programı kullanılarak derhal temizlenmeli ve kireci çözülmelidir.

Limon tuzu ile demlik nasıl temizlenir?

Çaydanlığın içerisine tepeleme bir yemek kaşığı limon tuzu koyulur ve çaydanlık neredeyse üst limitine kadar doldurulur. Bu karışım, yaklaşık 10 dakika kadar kaynama bırakılır ve kireç tortuları kendilerini suya saldığında karışım dökülür ve çaydanlık durulanır.

Tefal ütü anti calc ışığı yanıyor ne yapmalıyım?

Anti calc" (kireç önleyici) göstergesi yanıp sönüyor. "anti-calc" (kireç önleyici) kartuş artık çalışmıyor; değiştirin ve en az 3 saniye boyunca sıfırlama düğmesini basılı tutun. Daha sonra pompaya su gitmesi için ütüyü kıyafetlerinizden uzak tutarak buhar düğmesini 2 veya 3 dakika basılı tutun.

Calc Clean nasıl yapılır?

Akıllı Kireç Temizleme Yöntemi (Smart Calc Clean) ile kireç temizleme
  1. Su haznesini yarıya kadar doldurun ve buhar kazanlı ütünüzün açık olduğundan emin olun. ...
  2. Ütünüzü SMART CALC CLEAN haznesine yerleştirin. ...
  3. Uyarı sesi duyana dek CALC CLEAN düğmesine 2 saniye basılı tutun.
Daha fazla öğe...