Zade Vital nedir nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Zade Vital nedir nasıl kullanılır?
  2. Zade Vital Aspir yağı kapsül nasıl kullanılır?
  3. Zade Vital Combo fit nasıl kullanılır?
  4. Zade Vital hap ne işe yarar?
  5. Zade Vital d3 k2 ne işe yarar?
  6. Zade Vital Combo fit nedir?
  7. Zade Vital Combo ne ise yarar?
  8. Zade Vital D3 k2 ne işe yarar?
  9. Zade Vital D3 K2 nasil kullanilir?

Zade Vital nedir nasıl kullanılır?

ZADE VİTAL PUNİMİN'i ağzınızda, çiğnemeden ve ezmeden yemeklerden sonra bir bardak su ile yutunuz. 2 aydan uzun süreli kullanımının doktora danışılarak sürdürülmesi önerilmektedir. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: ZADE VİTAL PUNİMİN, 12 yaş altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır.

Zade Vital Aspir yağı kapsül nasıl kullanılır?

Günde 2-4 kapsül kullanılması önerilir. Kapsüller ağızda ezilmeden veya çiğnenmeden, yeterli miktarda su ile yutulmalıdır.

Zade Vital Combo fit nasıl kullanılır?

Yetişkinler için her bir kapsülden 1 adet kullanılması önerilir. Kapsüller ağızda ezilmeden veya çiğnenmeden, yeterli miktarda su ile yutulmalıdır.

Zade Vital hap ne işe yarar?

60 kapsüllük blister ambalajlarda bulunur. ZADE VİTAL NİGELİN, esansiyel (temel) yağ asitleri içeriği açısından zengindir. Antioksidan özelliği nedeniyle bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine ve ayrıca bazı kan lipid (yağ) seviyelerinin düzenlenmesine, alerjik rinit tedavisine yardımcı olarak kullanılır.

Zade Vital d3 k2 ne işe yarar?

D ve K vitaminleri birlikte çalışarak, normal kemiklerin korunmasına yardımcı olur. D vitamini, kalsiyum ve fosforun normal emilimine ve kullanımına yardımcı olur. Normal kan kalsiyum düzeyine katkıda bulunur.

Zade Vital Combo fit nedir?

Zade Vital Combo Fit Blister 60 Kapsül Keten Tohumu Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Çörek Otu Yağı, Aspir Yağı içerikli takviye edici gıdadır. ... Metabolizmayı hızlandırarak, yağ-kas dengesini düzenlemeye ve kilo vermeye yardımcı olabilir. Ayrıca iyi antioksidan etki gösterir ve damar sertliğini önlemeye yardımcıdır.

Zade Vital Combo ne ise yarar?

İleri yaşlarda sağlıklı yaşamın devamı için destekleyicidir. Üzüm Çekirdeği Yağı, esansiyel yağ asitleri ve antioksidan etkinlik gösteren proantosiyanodiner açısından zengindir. Hindistan Cevizi Yağı, doğal orta zincirli yağ asidi kaynağıdır.

Zade Vital D3 k2 ne işe yarar?

D ve K vitaminleri birlikte çalışarak, normal kemiklerin korunmasına yardımcı olur. D vitamini, kalsiyum ve fosforun normal emilimine ve kullanımına yardımcı olur. Normal kan kalsiyum düzeyine katkıda bulunur.

Zade Vital D3 K2 nasil kullanilir?

Zade Vital D3 + K2 Vitamini İçeren Takviye Edici Gıda 30 Yumuşak Kapsül. Kullanım Şekli: 11 yaş üzeri ve yetişkinlerde günde 1 kapsül kullanılması tavsiye edilir. Kapsüller ağızda |||den veya çiğnenmeden, yeterli miktarda su ile yutulmalıdır.