PUBG Mobile Lite kim yapti?

İçindekiler:

  1. PUBG Mobile Lite kim yapti?
  2. PUBG Mobile Lite maçlar kaç kişi?
  3. PUBG Mobile Lite nasıl indirilir Android?
  4. PUBG hangi ülke çıkardı?
  5. PUBG Lite kapanıyor mu?
  6. PUBG Lite nasıl bir oyun?
  7. PUBG Lite kalkıyor mu?
  8. PUBG Mobile Lite kalkıyor mu?
  9. PUBG Mobile Lite kaç gb yer?
  10. PUBG nin kurucusu kim?
  11. PUBG Lite ne oluyor?
  12. PUBG Mobile Lite güncelleme ne zaman?

PUBG Mobile Lite kim yapti?

Zayıf donanımlı akıllı telefonların da dünyanın en iyi mobil battle royale oyunundan mahrum kalmaması gerektiğini düşünen Tencent Games, PUBG Lite'ı erişime açtı.

PUBG Mobile Lite maçlar kaç kişi?

Oyunda 60 oyuncu sınırlaması ve daha küçük bir harita yer alıyor.

PUBG Mobile Lite nasıl indirilir Android?

Adım adım PUBG Mobile Lite indirme işlemi: ZArchiver veya başka bir arşiv uygulamasını kullanarak dosyaları telefonunuza çıkarın. 3. Buradaki dosyalar içinden com.tencent.iglite.apk dosyasını telefonunuza kurun. 5. Kopyaladığınız klasörü Android>obb konumuna yapıştırın.

PUBG hangi ülke çıkardı?

Mobil battle-royale oyunlarının artmasıyla birlikte PUBG Mobile 'de Çin'de ilk çıkışını yaptıktan sonra 'de Android ve İOS platformları için ücretsiz olarak yayınlandı.

PUBG Lite kapanıyor mu?

PUBGLITE Türkiye followed PUBG LITE hizmetini kapatma yönünde zorlu bir karar aldık ve yolcuğumuz için zaman doldu. PUBG LITE hizmetini 'de sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz.

PUBG Lite nasıl bir oyun?

Oyun, bir uçak ile ıssız bir adaya bırakılan 100 oyuncu arasından sağ çıkmak amacıyla oynanır. Bu oyuncular sağ çıkmak için elbette ki 99 kişiyi etkisiz hale getirmelidirler. Bu oyunda kullanıcılar isterlerse tek olarak isterlerse grup halinde mücadele edebilirler. Bu oyunun dünya üzerinde milyonlarca oyuncusu var.

PUBG Lite kalkıyor mu?

PUBG LITE sözlerinde tarihe de değindi: "Ne kadar üzülsek de plana göre PUBG LITE hizmetini 'de (UTC) sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz. Sonlandırma tarihine kadar, normal şekilde oyunu oynamaya devam edebilecek ve önceden sahip olduğunuz L-COIN de dahil, oyun içi kredilerinizi harcayabileceksiniz."

PUBG Mobile Lite kalkıyor mu?

PUBG Lite, geliştiricilerin aldığı karar ile ne yazık ki sona eriyor.

PUBG Mobile Lite kaç gb yer?

PUBG LITE KAÇ GB? Güncellemeler ile birlikte şu an 4 GB yer kaplamaktadır.

PUBG nin kurucusu kim?

PUBG Corporation Krafton PlayerUnknown's Battlegrounds/Geliştiriciler

PUBG Lite ne oluyor?

Lite sürümü adından da anlaşılacağı üzere daha hafif ve sade olarak oyuncularla buluşuyor. Bu da oyunun telefonda daha hızlı ve akıcı çalışmasını sağlıyor. PUBG Mobile ise hem Android hem de iOS cihazlardan oynanabiliyor. Ayrıca iki oyunu özel yazılımlarla bilgisayarda da oynamak mümkün.

PUBG Mobile Lite güncelleme ne zaman?

Beta aşamasından sonra 0.19.0 Güncellemesi oyuncular için sunulacak. Pubg Mobile Lite 0.19.0 Güncellemesinin çıkış tarihi ise sızdırılan bilgilere göre 25 – 30 Eylül tarihleri arasında oyunculara sunulacak.