PTT kargo adrese teslim eder mi?

İçindekiler:

  1. PTT kargo adrese teslim eder mi?
  2. Kargoda adrese teslim ne demek?
  3. PTT kargo kime teslim edilir?
  4. Yurtiçi Kargo eve teslimat yapıyor mu?
  5. MNG Kargo eve gelip alıyor mu?
  6. Kargoda alıcıya mesaj gider mi?

PTT kargo adrese teslim eder mi?

İşlemleri doğru yaptığınızda siparişinizi oluşturarak PTT kargo kurye görevlisi adresinize zamanında gelerek kargonuzu alacaktır. ... Postaya verilmek istenen posta gönderilerin, PTT tarafından gönderici adresinden alınması hizmetine "Adresten Alım Özel Hizmeti" denir.

Kargoda adrese teslim ne demek?

Adresten Alım Adrese Teslim Müşterinin adresinden alınıp, alıcı adresine teslimi yapılan kargo hizmetidir.

PTT kargo kime teslim edilir?

MADDE 35 –(1) Adreste teslim edilecek gönderiler öncelikle alıcılarına ve varsa vekil ya da mutemetlerine, bunların bulunmaması halinde gönderiyi alma hakkı ve yetkisi bulunan vekil, mutemet, veli, vasi, kayyum, müdür, hizmetçi ile alıcıyla birlikte oturan, görünüşüne nazaran on sekiz yaşından aşağı olmayan ve bariz ...

Yurtiçi Kargo eve teslimat yapıyor mu?

Adresinizden teslim aldığımız gönderinizi, kimlik ibrazı karşılığında tercih ettiğiniz hizmete göre, Gönderi Hizmet Taahhütlerimiz çerçevesinde, alıcıya ulaştırmaktayız.

MNG Kargo eve gelip alıyor mu?

MNG Kargo web sitesi ve mobil uygulamasında yer alan “Kurye Çağır” alanından, şubelerimizden ve Çağrı Merkezi üzerinden yapabileceğiniz alım talebiniz ile adresinize yönlendirilecek olan kuryemiz adresinize gelir ve yetki belgesini göstererek kargonuzu teslim alır.

Kargoda alıcıya mesaj gider mi?

Gönderinizi Yurtiçi Kargo'ya teslim ettikten sonra faturanızın kesilmesiyle birlikte alıcının telefonuna gönderinin varış süresi, şubesi ve fatura süresi dahil gereken tüm bilgileri içeren SMS mesajı anında iletilir. Böylece kargo alıcısı tüm bilgileri edinerek gerekli düzenlemeleri önceden yapabilmektedir.