Online check-in den sonra bagaj verilir mi?

İçindekiler:

  1. Online check-in den sonra bagaj verilir mi?
  2. Online check-in yapınca bagaj nasıl verilir?
  3. Check-in sonrası hangi belge verilir?
  4. Online check in yapınca kaç dakika önce?
  5. Hicheck nedir?
  6. THY uçuştan kaç saat önce bagaj?
  7. Online check-in den sonra ne yapılır THY?
  8. Biniş Kartı Nasıl Alınır THY?
  9. Havalimanı biniş kartı nasıl alınır?

Online check-in den sonra bagaj verilir mi?

Online Check-in yaptıranlar için en son bagaj teslim süreleri yukarıda belirtilen süreler ile aynıdır. İç hatlarda uçuş sürenizden 60 dakika önce, dış hatlarda da dakika öncesinden bagajınızı teslim etmelisiniz. Aksi taktirde uçuş ile ilgili tüm haklarınızı kaybetmeniz söz konusudur.

Online check-in yapınca bagaj nasıl verilir?

Online check-in işlemleri sırasında yolcularımıza bagaj bilgisi sorulmadığından, bagajınızı teslim etmek için havalimanlarındaki “Bagaj Teslim” ya da “Online Check-in” bankolarına başvurabilirsiniz.

Check-in sonrası hangi belge verilir?

Check-in işlemleri sonrasında elinizde hangi kapıdan uçağa bineceğinizi, uçakta hangi numaralı koltukta oturduğunuzu belirten biletiniz ve bagaj fişiniz olacak. Siz nüfus cüzdanınızı, ehliyetinizi ya da pasaportunuzu da hazır bulundurmaya devam edin.

Online check in yapınca kaç dakika önce?

İç hatlarda uçuşunuzun kalkış saatinden en az 60 dakika ve dış hatlarda 75 dakika önce biniş kartlarınızı almış ve bagaj işlemlerinizi tamamlamış olmanız gerekmektedir.

Hicheck nedir?

Online şekilde internet üzerinden uçak biletini satın almış kişilerin, uçağa binmeden önce internet vasıtasıyla koltuk seçimi yapabilmesine check in denmektedir.

THY uçuştan kaç saat önce bagaj?

Online check-in işleminizi önceden yaptığınızda, havalimanında biniş kartınızı almak ve bagajlarınızı teslim etmek için check-in bankolarına başvurabilirsiniz. Uçağın kalkış saatinden dış hat seferleri için 75 dakika, iç hat seferleri için 60 dakika öncesine kadar bu işlemleri tamamlamış olmanız gerektiğini belirtelim.

Online check-in den sonra ne yapılır THY?

Kiosk check-in ve bagaj teslimi Kiosk check-in işleminiz tamamlandığında biniş kartınız basıldığı için bagajınız yoksa doğrudan biniş kapısına gidebilirsiniz. Bagajınız varsa kontuara teslim edebilir ve bagaj tesliminin ardından biniş kapısına gidebilirsiniz.

Biniş Kartı Nasıl Alınır THY?

Online check-in işleminizi internet sitemizden ya da mobil uygulamamızdan yaparak mobil biniş kartınızı telefonunuza gönderebilirsiniz. Ayrıca check-in işleminizi internet sitemizden yaptığınızda mobil biniş kartınızın çıktısını da alabilirsiniz.

Havalimanı biniş kartı nasıl alınır?

  1. Havaalanı işlemlerinizi Online Check-In tabelası bulunan kontuarlardan yaptırabilirsiniz.
  2. Biniş kartlarınızı temin etmek için Self Check-in kiosklarımızdan işlem yapmanızı öneririz.
  3. Havalimanındaki check-in işlemleri iç hat seferlerinde uçuştan 60 dakika önce, dış hat seferlerinde uçuştan 75 dakika önce sona erer.
Daha fazla öğe...