Içine su kaçan telefon tamir edilir mi?

İçindekiler:

  1. Içine su kaçan telefon tamir edilir mi?
  2. Suya düşen telefon yapılır mı?
  3. Suya düşen telefon kısa devre yaparsa ne olur?
  4. Telefon suya düşünce kaç saat pirinçte kalmalı?

Içine su kaçan telefon tamir edilir mi?

Telefonun sahibi tüm önerileri uygulamış olmasına karşın hala telefonun içinde su kaldığını düşünüyorsa o halde telefonu tamire götürmelidir. Bunun için servis elemanları orijinal yedek parça önerebilirler. Eğer, su cihazın parçalarına zarar verdiyse o parçaların değişmesi gerekir.

Suya düşen telefon yapılır mı?

Telefonunuzu yetkili bir servise götürün. Servisler bazen suya düşen telefonları tamir edebiliyorlar ama telefonun ıslandığı gerçeğini gizlemeyin. Telefonu açmaya çalışmayın! Eğer bu işin eğitimini almadıysanız telefonu açmaya çalışmayın.

Suya düşen telefon kısa devre yaparsa ne olur?

Suya Düşen Telefon Kısa Devre Yaparsa Telefon suya düştükten sonra anakartının yanmasının en büyük etkeni budur. ... Telefondaki anakart belli bir süre sıvı teması ile maruz kalırsa anakart tamamen oksitlenmeye başlar ve bu oksitler telefon anakartını çürütür.

Telefon suya düşünce kaç saat pirinçte kalmalı?

İkinci adım: Silika jel tablet veya pirinçte bekletme Pirincin nemi çekme özelliği bulunuyor. Büyük bir kase içerisine pirinç koyarak içine telefonunuzu yerleştirin. Telefonunuzu pirinç içerisinde görünmeyecek şekilde 48 saat bekletin. 48 saatin sonunda iç yüzeyde nemlenme fark ederseniz telefonu tekrar pirince koyun.