Gliserin damla nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Gliserin damla nedir ne işe yarar?
  2. Gliserin kulak damla nedir?
  3. Gliserin kulak icin kullanilir mi?
  4. Buşonex kulak damlası nasil kullanilir?

Gliserin damla nedir ne işe yarar?

Ayrıca gliserin şu amaçlarla da kullanılmaktadır: Gıdaların korunması için nem tutucu olarak. Gliserin göz damlası içeriğinde yardımcı madde olarak. Dondurmalarda kıvam vermek ve yapıyı düzeltmek için. Öksürük şuruplarında.

Gliserin kulak damla nedir?

Berrak, renksiz, şurup kıvamında higroskopik likit maddedir. Yumşatıcı özelliğinde dolayı . kulak yıkamalarından önce kulak krini ve cildi yumuşatmada kullanılabilir. 25 Gramlık damlalıklı şişede ve kullanımı kolaydır. Damlalıklı Gliserin kulak temizlemede: kulak içerisindeki kiri yumşatır.

Gliserin kulak icin kullanilir mi?

Genellikle cilt bakımında kullanılan gliserin, kulak temizliğinde kullanılabilir. Tamamen organik bir sıvı olduğu için herhangi bir sağlık sorununa yol açmaz. Bir kulak için 2 ya da 3 damla gliserin yeterlidir.

Buşonex kulak damlası nasil kullanilir?

Büyük plastik şişeye damlalık aparatını takınız. Doktorun tavsiye ettiği kulağınıza, doktorun tavsiye ettiği şekilde ve/veya günde 3 kez 5 damla damlatınız ve 5 dakika yatay şekilde bekleyiniz. Kullanım süresi beş ya da yedi gündür. Daha uzun kullanım için doktorunuza danışınız.