Oto koltuğu nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Oto koltuğu nasıl kullanılır?
  2. Oto koltuğu öne takılır mı?
  3. Araba koltuğu temizliği nasıl yapılır?
  4. Araba koltuk lekesi nasıl çıkarılır?
  5. Pusetten araba koltuğuna ne zaman geçilir?

Oto koltuğu nasıl kullanılır?

Bunun için, önce oto koltuğunun bazasındaki, genelde sarı renkli olan Isofix bağlantılarının dışarı çekilmesi gerekir. Ardından oto koltuğunu aracın arka koltuğuna yerleştirip, oto koltuğu sıkıca bastırılarak aracın arkasına doğru ittirilerek, Isofix sabitleme noktalarına takılır.

Oto koltuğu öne takılır mı?

Koltuk aynı zamanda bebeğin kafasının öne çarpmaması için ön tarafa tam dayanmamalıdır. Bu koltuklar bebeklerin kendi kendine hareket edebileceği döneme kadar kullanılmalıdır. ... Bu tür koltuklarda çocuklar 9 kg'dan 18 kg'a ve 4 yaşına kadar öne bakacak şekilde oturmalıdır.

Araba koltuğu temizliği nasıl yapılır?

Kumaş döşemeli araba koltuğunuzu temizlemek için, 1 bardak su, 1 çay kaşığı karbonat ve 1 fincan sirke ile bir kaç damla güzel bir uçucu koku karışımı hazırlayabilirsiniz. Hazırladığınız karışımı bir sprey kutusuna doldurup koltuk yüzeyine püskürtebilirsiniz.

Araba koltuk lekesi nasıl çıkarılır?

Bir kova suyun içine ve ağartıcı özelliği olmayan temizlik sıvısını karıştırın. Bir bezi bu karışımla ıslatıp koltukları silin. Ardından bir fırça kullanarak lekeli bölgeleri fırçalayın. Sonra temiz su ve bezle güzelce durulayın.

Pusetten araba koltuğuna ne zaman geçilir?

Zira çocuğu araba koltuğuna oturtmak yetmiyor, çocukların 2 yaşına kadar arabada yüzleri arka cama doğru bakar şekilde yani ters oturtulmaları gerekiyor.