The Last of Us 2 hikayesi nedir?

İçindekiler:

  1. The Last of Us 2 hikayesi nedir?
  2. The Last of Us 3 gelir mi?
  3. The Last of Us 3 ne zaman cikacak?
  4. The Last of Us zombi oyunu mu?
  5. The Last of Us Part 2 Türkçe mi?
  6. The Last of Us 2 kaç bölüm?
  7. The Last of Us 2 Ne Kadar?
  8. The Last of Us dizi ne zaman çıkacak?

The Last of Us 2 hikayesi nedir?

The Last of Us Part II, Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından PlayStation 4 için yayınlanan 2020 çıkışlı post apokaliptik aksiyon-macera oyunudur. ... Oyunun intikam ve öç alma temaları, Druckmann'ın İsrail'de büyürken edindiği deneyimlerinden ilham aldı.

The Last of Us 3 gelir mi?

Konumuz olan The Last of Us Part 3'e dönecek olursak, serinin yapımcılarından olan Neil Druckmann, üçüncü oyununun senaryosunun tamamlandığını resmi olarak açıkladı. Ancak Neil Druckmann, Naughty Dog'un şu sıralar başka projeler peşinde olduğu için serinin üçüncü oyununun yapımına başlanmadığını belirtti.

The Last of Us 3 ne zaman cikacak?

14 Haziran 2013 The Last of Us/İlk piyasaya sürülme tarihi

The Last of Us zombi oyunu mu?

The Last of Us Part II oyunu da bunu çok iyi bir şekilde başarıyor. The Last of Us Part II oyununu oynarken gerçekten de zombi salgını ile mücadele edilen bir gelecekte yaşadığımızı hissedebiliyoruz. ... Oynanış konusunda yeni oyunda farklılıklar da mevcut.

The Last of Us Part 2 Türkçe mi?

PlayStation Türkiye'den Açıklama: The Last of Us: Part II, Türkçe Olacak. ... Anlaşılan o ki The Last of Us: Part II hem özel bir sürüm hem de Türkçe dil seçeneğine sahip olacak.

The Last of Us 2 kaç bölüm?

Last of Us 2'nin kaç bölümü var: bölüm kılavuzu Orijinal oyunda 12 bölüm vardı ama devam filminde işler biraz farklı. The Last of Us 2, her biri kendi bölümleri olan 11 bölüme ayrılmıştır.

The Last of Us 2 Ne Kadar?

The Last Of Us Part 2 PS4 Oyunu İle En Çok Karşılaştırılanlar
The Last Of Us Part 2 PS4 OyunuAssassin's Creed Odyssey PS4
Fiyat274,00 TL 12 satıcı169,01 TL 6 satıcı
Popülerlik1. Popüler PS4 Oyunları-
Ortalama Puan2 yorum-
MoveYokYok
3 satır daha

The Last of Us dizi ne zaman çıkacak?

Birkaç haftadır süren çekimler sırasında Anna Torv'un kadroya dahil edilmesi ayrı bir heyecan yaratmıştı. The Last of Us'ın ne zaman HBO'da izleyici karşısına geçeceği bilinmiyor. Prodüksiyonun da 2022 yılına kadar devam edeceği söyleniyor.