Oksijen suyu yüze iyi gelir mi?

İçindekiler:

  1. Oksijen suyu yüze iyi gelir mi?
  2. Oksijenli su cilt lekesi açar mı?
  3. Oksijenli su kulak için nasıl kullanılır?
  4. Oksijenli su diş için nasıl kullanılır?

Oksijen suyu yüze iyi gelir mi?

Oksijenli su cilt problemlerine de iyi gelmektedir. Ciltte oluşan aknelerin öldürülmesine yardımcı olur. Uygulamayı yapmadan önce cildinizi temizleyici yardımıyla güzelce temizleyin. Bir pamuğu oksijenli suya batırarak sivilcenizin olduğu bölgeye uygulayın.

Oksijenli su cilt lekesi açar mı?

Düzenli kullanımlarda oksijenli suyun, güneş lekelerini büyük bir oranda tedavi ettiği gözlenmektedir. Bu ürünün neredeyse her evde bulunuyor olması da, leke tedavisi yapmak isteyen kişiler tarafından bir avantaj olarak görülmektedir. Oksijenli su, genellikle küçük yaralanma durumlarında başvurulan bir üründür.

Oksijenli su kulak için nasıl kullanılır?

Oksijenli su Hidrojen peroksit, sıkışan sıvıyı kolayca çıkarabilir. Damlalık kullanarak, etkilenen kulağa dört ila beş damla hidrojen peroksit koyun. Bir ya da iki dakika bekleyin. Sıvının kolayca boşaltılmasını sağlamak için başınızı aşağı doğru eğin.

Oksijenli su diş için nasıl kullanılır?

Oksijenli su ve karbonat evde diş beyazlatma yöntemlerinin en sık kullanılanıdır. Macun kıvamına gelene kadar her iki maddeden de karıştırın ve diş fırçanız ile her zamanki gibi dişlerinizi fırçalayın. Ancak bu karışımı 3-5 gün kullandıktan sonra tekrar kullanmak için 6 ay kadar beklemelisiniz.