WeTransfer ile nasıl mail gönderilir?

İçindekiler:

  1. WeTransfer ile nasıl mail gönderilir?
  2. WeTransfer linki nedir?
  3. WeTransfer Pro ücretli mi?
  4. WeTransfer linki nasıl açılır?
  5. WeTransfer Ücretsiz kaç gb?
  6. WeTransfer ne için kullanılır?
  7. WeTransfer kaç GB gönderebiliyor?
  8. WeTransfer linki nasıl paylaşılır?

WeTransfer ile nasıl mail gönderilir?

- WeTransfer uygulamasını açın. - Göndermek istediğiniz fotoğrafları, videoları veya dosyaları seçin. - Ekranın üstündeki Next'e tıklayın. - To alanına dosyayı göndereceğiniz kişinin eposta adresini yazın.

WeTransfer linki nedir?

WeTransfer, herhangi bir kullanıcı kaydı gerektirmeksizin tam 2 GB'a kadar dosyaları ücretsiz şekilde göndermenize/almanıza olanak tanıyor. WeTransfer dosya gönder dedikten sonra bir hafta boyunca WeTransfer'in sunucularında kalan dosyanız, bu süre içerisinde indirilmeye devam edilebiliyor.

WeTransfer Pro ücretli mi?

WeTransfer com veya uygulamaya yüklediğiniz dosyaları, ücretsiz olarak link veya mail göndererek paylaşabiliyorsunuz. Uygulama ücretsiz(free) olduğu gibi ayrıca ücretli olarak satın alabileceğiniz WeTransfer Pro sürümü de var.

WeTransfer linki nasıl açılır?

Bu yöntemde yine www.wetransfer.com adresine giriyorsunuz. Solda dikdörtgen şeklindeki menüde sol altta yan yana üç noktaya tıklayınca gönderme şekli menüsü geliyor. Burada e-posta seçeneğinin işaretli olduğu görülecektir. Bu seneçeğin hemen yanında bağlantı seçeğinin de yer aldığını göreceksiniz.

WeTransfer Ücretsiz kaç gb?

ücretsiz kullanıcılar 2 GB'a kadar dosya gönderilebilir. Ayrıca WeTransfer Plus 20 GB'a kadar dosya göndermek mümkün olabilir.

WeTransfer ne için kullanılır?

WeTransfer Hollanda merkezli olan bir dosya aktarım merkezi olarak bilinmektedir. E-mail arasında yüksek boyutlu olan dosyaları göndermek için kullanılan WeTransfer dosya boyutu farketmeksizin aktarım sağlayan bir programdır.

WeTransfer kaç GB gönderebiliyor?

ücretsiz kullanıcılar 2 GB'a kadar dosya gönderilebilir. Ayrıca WeTransfer Plus 20 GB'a kadar dosya göndermek mümkün olabilir.

WeTransfer linki nasıl paylaşılır?

Bu yöntemde yine www.wetransfer.com adresine giriyorsunuz. Solda dikdörtgen şeklindeki menüde sol altta yan yana üç noktaya tıklayınca gönderme şekli menüsü geliyor. Burada e-posta seçeneğinin işaretli olduğu görülecektir.