TIY ne demek?

İçindekiler:

  1. TIY ne demek?
  2. Elektrik faturasında mesken ne demek?
  3. Tenzilatlı mesken ne demek?
  4. Mesken alt abone grubu ne demek?
  5. Abone grubu nedir?
  6. 4 AG TTTZ mesken nedir?
  7. Elektrikte tip 2 ne demek?

TIY ne demek?

Şaşkınlık belirtir ünlem : Tiy, hele şu hale bak.

Elektrik faturasında mesken ne demek?

Faturalarda, abone grubunun ve tarife kodunun "mesken" olması gerekiyor. Eğer abone grubunuz ve tarife kodunuz "şantiye" ise, elektrik kullanımı bu grup üzerinden hesaplanıyor ve yüksek tarifeli bir faturalandırmaya tabii tutuluyorsunuz demektir. Elektrik Dağıtım Şirketlerinin Oyununa Gelmeyin!

Tenzilatlı mesken ne demek?

tenzilatlı ne demek? İndirimli, iskontolu. Reduced. Marked down in price.

Mesken alt abone grubu ne demek?

Camii lojmanları da mesken sayılır. Şehit Aileleri ve Muharip/Malul Gaziler mesken alt abone grubudur. Bu grupta yer alan tüketiciler sürekli ikamet ettikleri yalnızca bir mesken için ilgili abonelik hakkından faydalanırlar.

Abone grubu nedir?

Elektrikte abone grubu, elektrik enerjisini farklı amaçlarla kullanan tüketicilerin bu amaçlarına göre segmentlere ayrılmasını sağlayan sistemdir. Abone grubu ve tüketici grubu olarak adlandırılan bu segmentler Mesken, Sanayi, Ticarethane, Tarımsal Sulama ve Aydınlatmadır. ...

4 AG TTTZ mesken nedir?

Bu durumda 4 ag tttz mesken abone için; 4'Nolu sisteme bağlı bulunan, Alçak Gerilim, Tek Terimli ve Tek Zamanlı Mesken tarifesinden enerjisini kullandığını söyleyebiliriz. Bu Tek Terimli Tek zamanlı Mesken AG abonesi anlamına gelmektedir.

Elektrikte tip 2 ne demek?

İndirimli Elektrik Saatleri Adından da anlaşılabileceği gibi, bu tarifede gün, üç zaman dilimine bölünmüştür. ... Zaman dilimleri, gündüz (T1), puant (T2) ve gece (T3) olarak adlandırılır.