Ronaldo Juventus tan ne kadar alıyor?

İçindekiler:

  1. Ronaldo Juventus tan ne kadar alıyor?
  2. Messi ne kadar para alıyor?
  3. Messi ne kadar maaş istedi?
  4. Messi Barcada ne kadar kazanıyor?

Ronaldo Juventus tan ne kadar alıyor?

İtalyan ekibi Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi başına 13.4 milyon TL kazanıyor. Juventus'ta forma giyen Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, Instagram'ın en zenginler listesinin başında yer aldı.

Messi ne kadar para alıyor?

Ligue 1 devi Paris-Saint Germain, bonservis elinde olan Messi'yi transfer etmek için dudak uçuklatan bir maaş teklif etti. Gelen teklifin 2+1 ve yıllık 40 milyon Euro olduğu öğrenildi.

Messi ne kadar maaş istedi?

Son dakika spor haberleri: Barcelona'dan ayrılan ve yeni durağı merak konusu olan Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'ye Katar kulübü Al Sadd'ın 3 yıllığına 1 milyar euro önerdiği öne sürüldü. Fransız devi Paris Saint-Germain'in (PSG) ise yıllık 40 milyon euro net maaş teklif ettiği iddia edildi. İşte detaylar...

Messi Barcada ne kadar kazanıyor?

Messi'nin yeni kulübünde 35 milyon euro net ücret kazanacak. Barcelona'dan arkadaşı Neymar'ın 10 numarayı giymesinden dolayı bu formayı kabul etmeyen Messi, gençlik yıllarında terlettiği 30 numarayı kullanacak. Barcelona'nın son ana kadar kalması için uğraştığı Messi'yi PSG hocası ikna etti.