Linet ameliyat oldu mu?

İçindekiler:

  1. Linet ameliyat oldu mu?
  2. Linet ne zaman mide ameliyatı oldu?
  3. Linet eski hali kac kilo?
  4. Fatih Ürek mide ameliyatı oldu mu?
  5. Mide küçültme ameliyatı için kaç kilo olmak lazım?
  6. Fatih Ürek ne ameliyatı oldu?
  7. Mide ameliyatı ölüm riski var mı?

Linet ameliyat oldu mu?

'Hem spor yaptım hem de bir operasyon geçirdim' diyen Linet, 'oraya hiçbir dolgu veya implant falan yaptırmadım ama bir operasyon olduğunu kabul ediyorum.

Linet ne zaman mide ameliyatı oldu?

Ameliyattan sonra 40 kilo veren şarkıcı Linet. Usta tiyatrocu Rasim Öztekin'in kızı oyuncu Pelin Öztekin, 153 kiloya kadar çıkınca Nisan 2015'te mide küçültme ameliyatı olmuştu. Öztekin, mide ameliyatı sonrası ilk kilodan 100 kiloya düşmüştü.

Linet eski hali kac kilo?

Bir dönem 90 kiloya kadar çıkan Linet 40 kiloyu nasıl verdiğini açıkladı. İşte Linet'in zayıflama sırrı… Ünlü şarkıcı Linet verdiği röportajda, 90 kilodan 60 kiloya nasıl düştüğünü açıkladı. İşte Linet'in zayıflama sırrı…

Fatih Ürek mide ameliyatı oldu mu?

Geçirdiği tüp mide ameliyatından sonra 75 kiloya düşen Fatih Ürek, 'Renkli Sayfalar' programına konuk oldu.

Mide küçültme ameliyatı için kaç kilo olmak lazım?

Tüp mide ameliyatı; İleri derece obez olan kişiler (yani Vücut kitle İndeksi 40 kg/m²'nin üzerinde olanlar), 35-40 arası vücut kitle indeksine sahip olup aşırı şişmanlığa bağlı hipertansiyon, uyku apnesi, tip 2 diyabet vb. rahatsızlıklar yaşayanlar için uygundur.

Fatih Ürek ne ameliyatı oldu?

2. Sayfa: Mide ameliyatı olan Fatih Ürek geçirdiği zor günleri anlatıyor!

Mide ameliyatı ölüm riski var mı?

Tüp mide ameliyatı büyük ameliyatlar sınıfına girmesi sebebiyle, belli başlı riskleri de beraberinde getirmektedir. Hastanın kilosu ve yaşı da yine bu risklerin oranına etki etmektedir. Diğer büyük ameliyatlara oranla ölüm riski en az olan ameliyatlardan olan tüp mide ameliyatında ki ölüm riski binde birdir.