Galatasaray Arda Turan'ı aldı mı?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Arda Turan'ı aldı mı?
  2. Arda Galatasarayda mı?
  3. Arda Turan kac paraya transfer?
  4. Arda Turan kaç yıl sözleşmesi?
  5. Arda Turan 2021 Hangi Takımda?
  6. Arda Turan kaç maç oynadı?
  7. Arda Turan'ın sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Galatasaray Arda Turan'ı aldı mı?

Galatasaray eski futbolcusu Arda Turan'ı kadrosuna kattı. ... Galatasaray Arda Turan'ı böyle duyurdu! Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde: Profesyonel Futbolcu Arda Turan ile 2020-2021 sezonu için anlaşmaya varılmıştır.

Arda Galatasarayda mı?

Galatasaray'dan sözleşmesi bitmiş olmasına rağmen yeni sezon için idmanlara çıkan Arda Turan, yuvasında kaldı... Sarı Kırmızılı ekip, takım kaptanlarından olan Arda ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.

Arda Turan kac paraya transfer?

Arda Turan, bu durumda da 5 milyon TL sabit transfer ücreti alacak. Galatasaray'ın Arda Turan ile yaptığı açıklama şöyle: "Profesyonel Futbolcu Arda Turan ile 2020-2021 sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşma gereği Şirketimiz futbolcuya net 4.000.000 TL tutarında sabit transfer ücreti ödeyecektir.

Arda Turan kaç yıl sözleşmesi?

İstanbul. Galatasaray Kulübü, deneyimli futbolcusu Arda Turan ile bir yıllık yeni sözleşme imzaladığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 34 yaşındaki oyuncu ile 2021-2022 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Arda Turan 2021 Hangi Takımda?

Galatasaray Kulübü ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalayan Arda Turan, sağlık kontrolünden geçti. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzle 1 yıllık yeni sözleşme imzalayan profesyonel futbolcumuz Arda Turan, sponsor hastanemiz Liv Hospital'ın Vadi İstanbul'daki şubesinde sağlık kontrolünden geçti.

Arda Turan kaç maç oynadı?

Turan, 2006-07 sezonunda Galatasaray forması ile ligde toplam 26 maçta görev yaptı.

Arda Turan'ın sözleşmesi ne zaman bitiyor?

- Altıntepsi Alt
Doğum tarihi:
Oyuncu danışmanı:Foot & Ball
Güncel kulüp:Galatasaray A.Ş.
Takıma katılma tarihi:
Sözleşme bitiş tarihi::
9 satır daha