Maliye borcu kredi kartı ile ödenir mi?

İçindekiler:

  1. Maliye borcu kredi kartı ile ödenir mi?
  2. Vergi dairelerinde kredi kartı ile ödeme var mı?
  3. Başkasının kredi kartı ile vergi borcu ödenir mi?
  4. Gelir Vergisi kartla ödenir mi?

Maliye borcu kredi kartı ile ödenir mi?

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7326 sayılı Kanun Genel Tebliğ Seri No:1”in yayımı tarihi itibarıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı vergi dairelerine ödenecek alacakların tahsilatı amacıyla ödemeye aracılık yapacak bankalarla gerekli anlaşma sağlanmış olup, kredi kartı kullanılmak suretiyle ...

Vergi dairelerinde kredi kartı ile ödeme var mı?

İnteraktif Vergi Dairesi uygulaması aracığıyla; vergi dairelerince takip ve tahsil edilen borçlarınızı anlaşmalı bankaların kredi kartları/ banka kartlarıyla veya hesaben ödeyebilir ve tüm başvuru ve dilekçelerinizi vergi dairelerine gitmeden elektronik ortamda gerçekleştirebilirsiniz.

Başkasının kredi kartı ile vergi borcu ödenir mi?

özelgelerde başkasına ait borcun bir başkasının kredi kartı ile ödenemeyeceğine dair bir hüküm bulunmamakla birlikte, söz konusu ödemeyi yapan ile fatura borçlusunun ispatının faturayı düzenleyene (satıcıya) ait olduğuna dikkat çekmektedir.

Gelir Vergisi kartla ödenir mi?

gelir vergisi kredi kartı ile ödenir mi Haberi Vergi kredi kartı ile ödeme internet vergi dairesinde yapılabiliyor. Peki vergi dairesine gidilerek, vergi borcu kredi kartı ile ödenir mi? Vergi dairelerine gidilerek, kredi kartıyla vergi ve ceza ödemesi yapılamıyor.