Emekli maaşı banka değişikliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Emekli maaşı banka değişikliği nasıl yapılır?
  2. PTT ne kadar promosyon veriyor emekliye?
  3. Emekli maaşı garanti bankasına nasıl taşınır?
  4. Maaş promosyon ödemesi nedir Garanti Bankası?
  5. PTT'den promosyon nasıl alınır?
  6. Emekli maaşımı başka bankaya nasıl taşırım e-devlet?

Emekli maaşı banka değişikliği nasıl yapılır?

Maaşınızı çektiğiniz bankayı değiştirmek istiyorsanız tek yapmanız gereken o bankada bir hesap açmak ve bankaya maaş çekme talebinizi iletmek. Ayrıca banka değiştirme işlemleri artık e-Devlet üzerinden de yapılabiliyor.

PTT ne kadar promosyon veriyor emekliye?

İlk ödemeleri mart ayı içinde yapılması planlanan banka promosyonu kapsamında, bin lira altında emekli maaşı alanlara 300, bin lira ile 2 bin lira arasında emekli maaşı ödenenlere 375, 2 bin lira üzerinde emekli maaşı alanlara da 450 lira bir seferde ödeme yapılacak.

Emekli maaşı garanti bankasına nasıl taşınır?

Garanti BBVA müşterisi emekliler, şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA Mobil veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla emekli maaşlarını kolayca Garanti BBVA'ya taşıyabiliyor.

Maaş promosyon ödemesi nedir Garanti Bankası?

Garanti BBVA'nın hem mevcut emekli maaş müşterileri hem de yeni emekli maaş müşterileri kazanmaya devam ediyor. Garanti BBVA, 1.500 liraya kadar emekli maaşı alanlara 1.000 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 1.250 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 1.500 TL nakit promosyon ödemesi yapacak.

PTT'den promosyon nasıl alınır?

PTT'den emeklilere müjde! Emekli maaşını 3 yıl boyunca PTT'den alma taahhüdü veren emeklilerimiz, 750 TL'ye varan nakit promosyon kazanıyor. Emeklilerimiz promosyonlarını 3 iş günü içinde evde ödeme hizmetiyle, PTT iş yerlerinden, PTT veya kamu bankası ATM'lerinden alabilirler.

Emekli maaşımı başka bankaya nasıl taşırım e-devlet?

Emekli aylığı banka veya banka şubesi değişikliğini internet üzerinden bankaya gitmeden de yapabilirsiniz. Banka veya PTT şube değişikliği talepleri “www.turkiye.gov.tr” internet adresine T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile yapılacak giriş sonrasında bu site üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.