D-Smart abone numarası nerede yazar?

İçindekiler:

  1. D-Smart abone numarası nerede yazar?
  2. D-Smart Smart Kart nedir?
  3. D-Smart ADSL numarası nedir?
  4. D smart kart ne işe yarar?
  5. D-smart adsl numaramı nasıl öğrenebilirim?
  6. D smart internet borcumu nasıl öğrenebilirim?
  7. D-Smart kanallarını nasıl izleyebilirim?

D-Smart abone numarası nerede yazar?

D-Smart faturanızda Abone No alanında yazan abone numarası sizin numaranızdır.

D-Smart Smart Kart nedir?

D-Smart D-Fix, modül ve içerisine yerleştirilen bir kart ile D-Smart'ın zengin dünyasına HD kalitesiyle ulaşmanızı sağlar. Sadece televizyonunuza takacağınız D-Smart D-Fix sayesinde, evinizde ekstra kablo ve uydu alıcısı kalabalığından kurtulabilir, sade ve estetik bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

D-Smart ADSL numarası nedir?

Her öneri, talep ve şikayetiniz için aşağıdaki formu doldurarak ya da Müşteri Hizmetlerimize 08 No'lu Çağrı Merkezimizi arayarak ulaşabilirsiniz.

D smart kart ne işe yarar?

SMARTKART NE İŞE YARAR? Sadece D-Smart ile çalışan smartkart ile D-Smart kanallarını izleyebilir ve çeşitli interaktif uygulamalardan faydalanabilirsiniz.

D-smart adsl numaramı nasıl öğrenebilirim?

Abone numaranıza Online İşlemler üzerinden SMS ile alabilir veya 08 sesli yanıt sistemi üzerinden 1'yi tuşlayarak abone numarası menüsüne ulaşabilir ve buradan da 1'i tuşlayarak SMS ile gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

D smart internet borcumu nasıl öğrenebilirim?

Faturalarınızı Online İşlemler üzerinden kontrol edebilir veya 08 numaralı D-Smart müşteri hizmetlerine ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

D-Smart kanallarını nasıl izleyebilirim?

D-Smart yayınlarını izleyebilmek için D-Smart uyumlu bir dijital uydu alıcısı, unıversal lnb, çanak anten ve kablolama yeterlidir. Eğer modül girişli bir uydu alıcısına sahipseniz D-Smart cam modül ile de D-Smart yayınlarını alabilirsiniz.