Düz far nasıl sürülür?

İçindekiler:

  1. Düz far nasıl sürülür?
  2. Göze tek renk far nasıl sürülür?
  3. Krem far nasıl kullanılır?
  4. Buğulu far nasıl sürülür?
  5. Far fırçası olmadan far nasıl sürülür?

Düz far nasıl sürülür?

Öncelikle seçtiğin açık bir rengi düz dar fırçası ile kirpiklerinden başlayarak kaş diplerine kadar uygulayın. Uyguladığın en açık tonun bir ton koyusu olan farı kirpik diplerinden başlayarak katlanma çizgisine kadar devam ettir. Sıra geldi orta tondaki fara.

Göze tek renk far nasıl sürülür?

Tek renk far nasıl sürülür?
  1. Yapman gereken tek şey bir orta veya sütlü kahve tonlarındaki farını göz kapağının tamamına sürüp güzelce dağıtmak.
  2. Eğer açık bir ton kullandıysan farını ince bir çizgi halinde alt kirpik diplerine de uygulayabilirsin.
Daha fazla öğe...

Krem far nasıl kullanılır?

Krem farlar da en önemli nokta, farın göz kapağına eşit olarak yayılmasıdır. Bunu sağlamak için fırça ucuna ürünü çok az alın ve ürünü cilde azar azar yedirin. Ayrıca geniş uçlu fırça ile krem farı homojen olarak dağıtabilirsiniz.

Buğulu far nasıl sürülür?

Göz kapağının tam ortasına yani göz bebeğinin hizasına far paletindeki metalik tonu sür ve iyice dağıt. Buğulu göz makyajında dağıtma işlemi çok önemli. Bunun için temiz bir makyaj fırçasıyla göz kapağının katlanma çizgisindeki farı ve metalik farı iyice dağıtarak doğal buğulu bir görünüm yarat.

Far fırçası olmadan far nasıl sürülür?

Fırçasız krem far nasıl sürülür? Far fırçası olmadan göz makyajı yapmanın en pratik yolu, krem farlar. Tek yapmanız gereken parmağınızla farı biraz ısıtmak ve göz kapağına dağıtmak. Vücut ısısıyla formülü daha da yumuşayan krem farlar, parmakla kolay uygulanma özelliğine sahipler.