M.e.b Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme sınavı ne zaman?

İçindekiler:

  1. M.e.b Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme sınavı ne zaman?
  2. 2020 MEB Görevde Yükselme sınavı Olacak mı?
  3. Şube müdürlüğü sınavı ne zaman olur?
  4. 2021 MEB GYS ne zaman yapılacak?
  5. MEB ünvan değişikliği atamaları ne zaman?
  6. Sağlık Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman 2021?
  7. Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman 2021?
  8. Yükselme sınavına kimler girebilir?

M.e.b Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme sınavı ne zaman?

Adaylar, sınav ücretini yatırdıktan sonra www.meb.gov.tr internet adresinden sınav e-başvuru yapacaklardır. e-Başvuru yapmayan adaylar ücretlerini yatırmış olsalar dahi sınava alınmayacaklardır. Pazar günü saat 10.00'da tek oturum halinde yapılacaktır.

2020 MEB Görevde Yükselme sınavı Olacak mı?

MEB görevde yükselme sınavı ne zaman yapılacak? MEB görevde yükselme sınavı 6 Aralık 2020 tarihinde yapılması planlanıyordu. Ancak pandemi nedeniyle sınavlar 81 il merkezinde 2-4 Mart tarihlerinde online olarak yapılmıştı. Yani görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 3 yıl içinde yapılacak.

Şube müdürlüğü sınavı ne zaman olur?

Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme Sınavı Tarihinde Yapılacaktır.

2021 MEB GYS ne zaman yapılacak?

unvan değişikliği yazılı sınav sonucuna göre sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sözlü sınavları 27 Temmuz 2021 ile 31 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

MEB ünvan değişikliği atamaları ne zaman?

Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik hükümleri doğrultusunda bakanlık merkez ve taşra teşkilatında norm kadro açığı ile hizmet gereklerine göre münhal kadrolar için unvan değişikliği yazılı sınavları elektronik ortamda, 2-4 Mart ...

Sağlık Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman 2021?

Sağlık Bakanlığı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 2021 sonuçları sorgulama ekranı! Sağlık Bakanlığı, unvan değişikliği sözlü sınavlarının 16. Temmuz 2021 - 08 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.

Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman 2021?

04 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan T.C. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü “Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı”na ait Sınav Uygulama Kılavuzu için tıklayınız.

Yükselme sınavına kimler girebilir?

Aylıksız izinde bulunanlar, eğitim programı ile öngörülen toplam sürenin en az yarısı kadar eğitime katılmaları kaydıyla, bu eğitim sonunda düzenlenecek görevde yükselme sınavına girebilirler.