182 den randevu alınabiliyor mu?

İçindekiler:

  1. 182 den randevu alınabiliyor mu?
  2. Alo 182 Nasıl aranıyor?
  3. Hastanelerden randevu almak için hangi numarayı aramam lazım?
  4. Randevu almak için kaçı aramalıyız?

182 den randevu alınabiliyor mu?

MHRS'de randevu sorgulama işlemi hakkında merak edilenler.. MHRS'den randevu alarak ya da telefonla 182'yi arayarak devlet hastaneleri için randevu alabilirsiniz. ... MHRS sistemi ve 182 doktor randevularını 15 günlük olarak planlamakta ve ona göre randevu vermektedir.

Alo 182 Nasıl aranıyor?

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı MHRS Çağrı Merkezi aranır. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.

Hastanelerden randevu almak için hangi numarayı aramam lazım?

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi aranır. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. kimlik numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.

Randevu almak için kaçı aramalıyız?

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi aranır. 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. kimlik numarası verilir.