G mail adresi nedir?

İçindekiler:

  1. G mail adresi nedir?
  2. Google geçmişini kimler görebilir?
  3. Sıradışı oturum açma etkinliği nedir?
  4. Google Workspace paralı mı?
  5. Arama geçmişi ne kadar saklanır?

G mail adresi nedir?

Gmail, Google'ın sunduğu reklam destekli ücretsiz bir e-posta hizmeti. Kullanıcılar Gmail'e güvenli web postasının yanı sıra POP3 veya IMAP4 protokolleri aracılığıyla da erişebilir.

Google geçmişini kimler görebilir?

Google Hesabınıza gidin. Solda Kişisel bilgiler'i tıklayın. "Diğer kişilerin neleri görebileceklerini seçin" bölümünün altında Hakkımda bölümüne git'i tıklayın. Bilgi türlerinin altında şu anda bilgilerinizi kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.

Sıradışı oturum açma etkinliği nedir?

Olağan dışı etkinlikte sizi nasıl uyarırız Hesabınız için olağan dışı bir oturum açma girişimi görülürse bir e-posta veya kısa mesaj alırsınız. ... Bu adım, sizin dışınızdaki kişilerin oturum açmasını engeller ve alışılmadık bir konumdan veya cihazdan oturum açanın siz olup olmadığınızı bilmemizi sağlar.

Google Workspace paralı mı?

Normal şartlarda işletmeler için ve ücretli olarak kullanıma sunulan Workspace, bugünden itibaren ücretsiz Google hesapları için de kullanılabilir olacak.

Arama geçmişi ne kadar saklanır?

Yapılan yeni aramalar eskilerin silinmesine neden olmaz. Yani, kaydedilen tüm veriler, geçmişi sil emri verilmedikçe veya cihaza format atılmadıkça 90 gün boyunca saklı kalır.