Ananas detoksu ile kaç kilo verilir?

İçindekiler:

  1. Ananas detoksu ile kaç kilo verilir?
  2. Ananas detoksu nasıl olur?
  3. Ananas zayıflatır mı?
  4. Ananaslı detoks suyu ne işe yarar?
  5. Nilay Keçeci Ayva detoksu nasıl yapılır?

Ananas detoksu ile kaç kilo verilir?

İçeriğinde yer alan bromelain nedeni ile diyet listelerinin vazgeçilmezi olan ananas, tokluk hissinin uzun süre korunmasında büyük katkıda bulunuyor. Son derece kısıtlayıcı olan ananas diyeti, maksimum 5-6 gün uygulanması gereken diyetler arasında yer alıyor.

Ananas detoksu nasıl olur?

Ananas Detoksu Nasıl Yapılır?
  1. Kendinize belirli bir gün seçin ve o gün tüm öğünlerde ananas suyu veya ananas tüketin.
  2. Öğünlerinizde mutlaka protein alımı için yağsız et tüketin.
  3. Sabah uyandığınızda güne ananas suyu içerek başlayın.
  4. Gün içinde öğünlerinize ekleyeceğiniz salatalara bol limon ilave edin.

Ananas zayıflatır mı?

Ananas diyeti, kısa süreli diyetler arasındadır. Kısmen detoks diyet olarak da bilinmektedir. Öğünlerde ananasın bolca yer aldığı bir beslenme programı olarak karşımıza çıkmaktadır. Ananas diyeti ile; ananasın içinde bulunan yağ yakıcı maddeler sayesinde kilo vermeniz mümkündür.

Ananaslı detoks suyu ne işe yarar?

Kısmen detoks diyet olarak da bilinir. Öğünlerde ananasın bolca yer aldığı bir beslenme programı olarak karşımıza çıkar. Ananas diyeti ile ananasın içinde bulunan yağ yakıcı maddeler sayesinde kilo verme ve vücutta biriken fazla miktardaki suyun yani ödemin atılmasına destek olur.

Nilay Keçeci Ayva detoksu nasıl yapılır?

Bir ayvayı rendelenip 2-3 yemek kaşığı yoğurt ile karıştırın. Üzerine yarım limon sıkın ve öğün yerine tüketin. Sabah 2 yumurta + 2 dilim peynir ve yeşilliklerle yapacağınız bir kahvaltı, öğle bir tabak sebze yemeği, ara öğün olarak bir avuç kuruyemiş sonrası akşam ayva detoksunu uygulayabilirsiniz.