At kestanesi nasıl sürülür?

İçindekiler:

  1. At kestanesi nasıl sürülür?
  2. At kestanesi kremi nasil kullanilir?
  3. At kestanesi saç dökülmesinde nasıl kullanılır?
  4. At kestanesi yüze sürülür mü?
  5. At kestanesi yağı yüze nasıl uygulanir?
  6. At kestanesi yağı yüze nasıl uygulanır?

At kestanesi nasıl sürülür?

At kestanesi yağı masaj yağı olarak kullanılabilir. Saçlara, şampuana birkaç damla katıp masaj yaparak uygulanabilir. At kestanesi yağı ve kremi gece yatmadan önce cilde uygulanabilir.

At kestanesi kremi nasil kullanilir?

  1. Eğer bu kremi varisli bölgede kullanacaksanız, at kestanesi kremini; günde 2 defa masaj yapar şekilde sorunlu bölgeye yedirerek sürmeniz yeterlidir. Düzenli kullanıldığında varislerin yok olduğunu görmeniz mümkün.
  2. Cildinizde şişen bölgelere; gün içerisinde 2 defa sürebilirsiniz.

At kestanesi saç dökülmesinde nasıl kullanılır?

At kestanesi yağı saçta nasıl kullanılır? At kestenesi yağının saça olan faydalarından etkili bir şekilde yararlanabilmek için yağı şampuanınıza birkaç damla ekleyerek yada saç diplerine masaj yaparak uygulayabilirsiniz. 2- Masaj yağı olarak kullanıldığında kas ağrılarını iyileştirici etkisi bulunmaktadır.

At kestanesi yüze sürülür mü?

At kestanesi jeli cilde sürülerek kullanılmaktadır. At kestanesi jeli yüze sürülür mü diye de merak etmiş olabilirsiniz. Genel olarak herhangi bir yan etkisi olmadığı söylense de özellikle gözaltı ve göz çevresi gibi ekstra hassas bölgelerde kullanmadan önce kolda ufak bir bölgede alerji testi yapmanız önerilmektedir.

At kestanesi yağı yüze nasıl uygulanir?

Yatmadan bir saat önce seyreltilmiş at kestanesi yağını susam veya zeytinyağına dökerek bu karışımı cilde masaj yapar şekilde uygulayabiliriz. Kalp ve yukarısına doğru bu masajı yapmak gerekir. Karışım haline getirerek bu yağın acı etkisini de azaltırız.

At kestanesi yağı yüze nasıl uygulanır?

Her gün kullanabilir, gece yatmadan önce de uygulama yapabiliriz. Gece uykuda hücreler yenilendiği için cilde çok iyi gelecektir. Yatmadan bir saat önce seyreltilmiş at kestanesi yağını susam veya zeytinyağına dökerek bu karışımı cilde masaj yapar şekilde uygulayabiliriz.