Acun Ilıcalı Zeynep Yılmaz neden boşandı?

İçindekiler:

  1. Acun Ilıcalı Zeynep Yılmaz neden boşandı?
  2. Acun Zeynebe ne kadar nafaka veriyor?
  3. Acun eski eşlerine ne kadar nafaka ödüyor?
  4. Ahu Yağtu ne kadar nafaka alıyor?

Acun Ilıcalı Zeynep Yılmaz neden boşandı?

Televizyoncu Acun Ilıcalı, 2003 yılında Zeynep Yılmaz ile evlenmiş, 2016 yılında da boşanmıştı. İkilinin boşanma nedeni ise, Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı ile birlikte olmasıydı. 2017 yılında Subaşı ile evlenen Ilıcalı'nın bu evliliği uzun sürmedi ve ikili, bir yıl sonra boşanma kararı aldı.

Acun Zeynebe ne kadar nafaka veriyor?

150 BİN LİRA NAFAKA Boşanma protokolüne göre mahkeme, 12 ve 9 yaşındaki çocukların velayeti anne Zeynep Ilıcalı'ya verdi. Acun Ilıcalı çocuklarına aylık 75 bin, boşandığı eşine de aylık 75 bin lira olmak üzere toplam 150 bin lira iştirak nafakası ödeyecek.

Acun eski eşlerine ne kadar nafaka ödüyor?

Acun Ilıcalı'nın bu evlilikten Yasemin ve Zeynep adında iki kız çocuğu olmuştu. Mahkeme, o dönem 12 ve 9 yaşındaki çocuklarının velayetini anne Zeynep Yılmaz'a vermişti. Ilıcalı çocuklarına aylık 75 bin, boşandığı eşine de aylık 75 bin lira olmak üzere toplam 150 bin lira iştirak nafakası ödemeye başlamıştı.

Ahu Yağtu ne kadar nafaka alıyor?

Komedyen Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu'ya aylık ödediği 10 bin dolarlık nafakanın 40 bin TL'ye düşürülmesi için dava açtı. Mahkeme, Yılmaz'ın çocuğunun eğitim ve sağlık gibi giderlerini karşılayıp karşılamadığının tespiti için duruşmayı erteledi.