E devlette maaş bordrosu nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. E devlette maaş bordrosu nasıl bakılır?
  2. Aylık maaşımı nasıl öğrenebilirim?
  3. Son 3 aylık maaş bordrosu nereden alınır?
  4. Ek gelir belgesi nasıl alınır?

E devlette maaş bordrosu nasıl bakılır?

Öncelikle e-Devlet için https://www.turkiye.gov.tr/ adresine tıklayın. Sisteme T.C. kimlik numaranız ve e-Devlet şifreniz ile giriş yaptıktan sonra, e-Hizmetler kısmından, e-Bordro yazarak, çıkan Hazine ve Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti sekmesine tıklayın. Maaş bordronuz karşınıza çıkacaktır.

Aylık maaşımı nasıl öğrenebilirim?

http://e.sgk.gov.tr adresine giriş yaptıktan sonra sayfada 'vatandaş' sekmesine tıklamalısınız. Açılan sayfada "Emekli Aylığı ve İkramiye Hesaplama" kısmını bularak hangi sigorta koluna bağlı çalışıyorsanız ilgili ekrandan sorgulama yapabilirsiniz.

Son 3 aylık maaş bordrosu nereden alınır?

Kamu kuruluşlarında çalışan vatandaşlar maaş bilgilerini Maliye Bakanlığının maliye kuruluşlarından alabilirler. Özel bir firmada çalışan kişiler de aynı biçimde çalışmış oldukları işe göre bir maaş alırlar. Özel firmada çalışan kişiler ise maaş bordrolarını çalıştıkları iş yerlerinden alabilirler.

Ek gelir belgesi nasıl alınır?

Ek gelir belgesi nereden alınır ? Ek gelir belgesi neyi gelir göstereceğiniz kararı ile başlar eğer kira geliriniz varsa emlak vergisinin ödendi belgesi ve kira kontratı ya da kiranın yattığı banka dekontu yeterlidir, bu belgeler banka ve vergi dairesinden alınabilir.