AÖF kayıt harcı ne kadar?

İçindekiler:

  1. AÖF kayıt harcı ne kadar?
  2. Açıköğretimde harç parası var mı?
  3. AÖF katkı payı ödeme nasıl yapılır?
  4. AÖF katkı payı ödeme hangi bankaya yatırılacak?
  5. AÖF ödemeleri nasıl yapılır?

AÖF kayıt harcı ne kadar?

ATA AÖF HARÇ ÜCRETİ NE KADAR 2021-2022? ATA AÖF harç miktarlarının lisans programları için Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyoloji, İşletme ve Kamu Yönetimi için 375 TL olarak belirledi. Sosyal Hizmetler bölümü için ise harç ücreti 900 TL olarak belirlendi.

Açıköğretimde harç parası var mı?

20 yılı için AÖF harç ücreti, dönemlik 330 TL olarak belirlendi. ATA AÖF harç miktarlarının lisans programları için Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyoloji, İşletme için 325 TL olarak belirledi ve Sosyal Hizmetler bölümü için ödenek ücretin 900 TL olduğunu duyurdu.

AÖF katkı payı ödeme nasıl yapılır?

Ödemelerinizi Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubeleri, internet bankacılığı ya da kullanıcı adı ve şifre T.C. kimlik numaranız olmak üzere Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) girerek kredi kartı ile online olarak yapabilirsiniz.

AÖF katkı payı ödeme hangi bankaya yatırılacak?

Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2021-2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından ...

AÖF ödemeleri nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile gerçekleştirilecek. Ödeme işlemleri Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından yapılacak.