Hindistan cevizi nasıl delik açılır?

İçindekiler:

  1. Hindistan cevizi nasıl delik açılır?
  2. Yaş hindistan cevizi ile ne yapılır?
  3. Hindistan cevizi tozuyla ne yapılır?
  4. Hindistan cevizi taze olduğunu nasıl anlarız?
  5. Kekin içine Hindistan cevizi konur mu?
  6. Hindistan cevizi yağı içeceklerde nasıl kullanılır?

Hindistan cevizi nasıl delik açılır?

Hindistan cevizinin tepesine bir delik aç. Hindistan cevizinin en üstünde üç adet göz ya da girinti bulunur. Genelde bunlardan biri kabuğun en zayıf noktasıdır, o yüzden sivri bir bıçağı üçüne de sokmaya çalış. En kolay delinen gözü bulduğunda bıçağı sokarak yaklaşık 1,5 cm çaplı bir delik aç.

Yaş hindistan cevizi ile ne yapılır?

Hindistan Cevizinden Yapılan Tatlılar, Muhallebi Lokumu, Pastane Usulü Üzümlü Kurabiye, Kokoş Kurabiye, Prenses Lokumu, Cocostar Pasta, Kokoş Lokum, Kabak Tatlısı, Selanik Tatlısı, Pişmaniye Kurabiye, Cevizli Kurabiye, Üç Malzemeli Un Kurabiyesi, Cocostar Kurabiye, Diyet Kurabiye, Havuç Topları, Hindistan Cevizli ...

Hindistan cevizi tozuyla ne yapılır?

Hindistan Cevizinden Yapılan Tatlılar :
  1. Kokoş Kurabiye.
  2. Hindistan Cevizli Truff.
  3. Hindistan Cevizli Sürpriz Kek.
  4. Sultan Lokumu.
  5. Gelin Çantası Pastası
  6. Hintpare Tatlısı
  7. Cocostar Kurabiye.
  8. Browni Kurabiye (Islak Kurabiye)
Daha fazla öğe...

Hindistan cevizi taze olduğunu nasıl anlarız?

Hindistan Cevizi Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir? Hindistan cevizi seçmenin gayet basit ve tek bir yolu var. Hindistan cevizi satın alırken meyvenin özellikle kara delikleri olan kısmını koklayın eğer ekşimiş ve bozuk bir koku alıyorsanız onu almayın.

Kekin içine Hindistan cevizi konur mu?

İlk olarak iç malzemesi için derin bir kaba yumurta aklarını koyup çırpın, köpük köpük olduktan sonra Hindistan cevizi ve pudra şekerini ekleyip yoğurun. ... Kekin iyi kabarması için şeker ve yumurtayı 3-4 dakika kadar derin bir kapta çırpın. Şeker eridikten sonra sıvı yağı ve sütü ekleyip çırpmaya devam edin.

Hindistan cevizi yağı içeceklerde nasıl kullanılır?

Faydalarını almak için ise dilediğiniz yemeklere, sıvı gıdalara, soğuk ve sıcak içeceklere 1 veya 2 kaşık Hindistan cevizi yağı ekleyebilirsiniz. Yüksek ısıya diğer bitkisel kaynaklı yağlar gibi dayanıklıdır. Tıpkı zeytinyağı kullandığınız yemeklerde olduğu gibi rahatlıkla Hindistan cevizi yağı tercih edebilirsiniz.