Kelime oyunu kaç saat sürüyor?

İçindekiler:

  1. Kelime oyunu kaç saat sürüyor?
  2. Kelime Oyunu hafta finali hangi gün?
  3. Kelime oyunu kaç yılında başladı?
  4. Ali ihsan Varol'un sunduğu Kelime Oyunu hangi kanalda?
  5. teve2 ücretli mi?
  6. Kelime oyunu rekortmeni kim?
  7. Kelime Oyunu ilk ne zaman başladı?

Kelime oyunu kaç saat sürüyor?

Yardım için harf alınabilir ama alınan harften puan alınamaz, yarışmacılar süreyi durdurabilir ama durdurduktan sonra harf alamazlar. Sürenin durmasından itibaren kelimeyi bilmeleri için 30 saniyelik süreleri vardır, bu süre içinde kelimeyi bilemezlerse bilemedikleri her harf için 100 puan kaybederler.

Kelime Oyunu hafta finali hangi gün?

Hafta içi her gün saat 19.45'de izleyicisi buluşan programın 800. bölümü haftanın finali olarak ekrana gelecek. Programın Cumartesi günü ekrana gelecek olan 800. bölümünde Begüm Hanım, Ayla Hanım, Didem Hanım, Ayşe Hanım ve Seda Hanım yarışacak. Kelime Oyunu yeni bölümleri ile saat 19.45'de teve2'de...

Kelime oyunu kaç yılında başladı?

Kelime Oyunu/İlk bölüm yayın tarihi

Ali ihsan Varol'un sunduğu Kelime Oyunu hangi kanalda?

Kelime Oyunu, sunuculuğunu Ali İhsan Varol'un yaptığı, sırasıyla Kanal 1, Bloomberg HT, Show TV, FOX ve günümüzde teve2'de yayınlanmaya devam eden yarışma programı.

teve2 ücretli mi?

teve2 HD, tarihine kadar sadece D-Smart platformunda 21. kanaldan izlenebilmiştir. Fakat tarihinde Türksat 4A uydusunun devreye girmesiyle birlikte D-Smart'taki yayınını devam ettirerek Filbox'ta ve de Türksat 4A uydusunda 1220 5/6 frekansına şifresiz ve ücretsiz olarak eklenmiştir.

Kelime oyunu rekortmeni kim?

Fenomen yarışma "Kelime Oyunu" nun rekortmen yarışmacısı Yusuf Dinçer ve eşi, 'Sevgililer Günü' özel bölümünde Ali İhsan Varol'un sorularını keyifle cevapladı.

Kelime Oyunu ilk ne zaman başladı?

Kelime Oyunu/İlk bölüm yayın tarihi