Pelit Çikolata müzesinde neler var?

İçindekiler:

  1. Pelit Çikolata müzesinde neler var?
  2. Pelit Çikolata Müzesi çikolata yenir mi?
  3. Çikolata Müzesi nasıl gidilir?
  4. Pelit Çikolata Fabrikası açık mı?
  5. Çikolata Müzesi giriş ücreti ne kadar?
  6. Safranbolu Çikolata Müzesi ne zaman açıldı?
  7. Çikolata Fabrikası nasıl gidilir istanbul?
  8. Pelit Çikolata müzesi hangi günler açık?

Pelit Çikolata müzesinde neler var?

Pelit'in çikolata severler için özen ile tasarladığı bu müze hem çocuklar hemde yetişkinlere devamlı kapılarını açıyor. İçeride çikolatadan yapılmış köyler, öneli kişilerin heykelleri, çikolata çeşmeleri gibi birçok yapı ile karşılaşıyorsunuz. Bu yapıların tek özellikleri tamamen çikolatadan yapılmış olmaları.

Pelit Çikolata Müzesi çikolata yenir mi?

Giriş ücreti 1 yaş ve üzeri herkese 50 TL ve gittiğinizde 1 paket çikolata ikram ediyorlar. ... Pelit çikolata fabrikasının yanı sıra içinde müze, restoran ve kafesi bulunmaktadır. Haftanın tüm günleri müze, ziyarete açık. Burası her şeyin çikolatadan yapılmış olduğu çok lezzetli bir müze.

Çikolata Müzesi nasıl gidilir?

NASIL GİDİLİR? Pelit Çikolata Müzesi Esenyurt'ta yer alıyor. Toplu taşıma ile ulaşmak isteyenler metrobüse binip son durak olan Avcılar durağında inip buradan 142 nolu İETT otobüsleri ile Pelit Çikolata Müzesi'ne ulaşabiliyor. Avcılar – Karaağaç minibüsleri de müzenin tam önünden geçiyor.

Pelit Çikolata Fabrikası açık mı?

Pelit Çikolata Müzesi Ziyaret Saatleri Müzeye ziyaret saatleri ise 10.00 – 16.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

Çikolata Müzesi giriş ücreti ne kadar?

Pelit Çikolata Müzesi Giriş Ücreti: 2021 Çikolata müzesine girişler 1 yaş üzeri ücretlidir. Kişi başı: 60 TL. Öğrenci grupları ise: 50 TL. ödeyerek Pelit Çikolata Müzesi'ni ziyaret edebilir.

Safranbolu Çikolata Müzesi ne zaman açıldı?

5.5 ton çikolata kullanılarak yapılan Safranbolu Çikolata Müzesi yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 2019 yılında açılan müze Safranbolu'nun tarihi ve turistik yapılarını ön plana çıkarırken bir yandan da ülkemizde çikolata kültürünün oluşmasını amaçlıyor.

Çikolata Fabrikası nasıl gidilir istanbul?

Zeytinburnu konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Ülker Çikolata Fabrikası konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 36ES, 500L, 72T, 97T, AVCILAR - SÖĞÜTLÜÇEŞME.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M1A, M1B.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-16, MİNİBÜS: A-26, MİNİBÜS: A-28, MİNİBÜS: A-30.

Pelit Çikolata müzesi hangi günler açık?

Pelit Çikolata Müzesi Ziyaret Saatleri Müzeye haftanın yedi günü de ziyaret edebilirsiniz. Müzeye ziyaret saatleri ise 10.00 – 16.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.