Lazer epilasyon bikini bölgesine zarar verir mi?

İçindekiler:

  1. Lazer epilasyon bikini bölgesine zarar verir mi?
  2. Lazer epilasyon kadınların yumurtalıklarına bir zararı var mı?
  3. Bikini bölgesi lazer epilasyon kaç seansta biter?
  4. Bikini bölgesi lazer acıtıyor mu?
  5. Lazer epilasyon radyasyon yayar mı?

Lazer epilasyon bikini bölgesine zarar verir mi?

Genital bölgenin hassas bir bölge olmasından dolayı bu bölge için en uygun lazer yöntemini seçerek ağrısız ve kalıcı sonuçlar alınabilmektedir. kişinin cilt ve kıl tipine uygun lazer epilasyon cihazı ile doğru miktarda enerji uygulandığı sürece işlemin herhangi bir zararı olmamaktadır.

Lazer epilasyon kadınların yumurtalıklarına bir zararı var mı?

Lazer epilasyon yumurtalıklara zarar vermez. Lazer epilasyon için kullandığımız cihazların ürettiği ışık enerjisi zararlı radyasyon üretmez. Lazer epilasyon kısırlık yapmaz, yumurtalıklara kadar lazer enerjisi ulaşmaz. Koltuk alrı lazer epilasyon lenf bezlerine ulaşmaz, zarar vermez, kanser yapmaz.

Bikini bölgesi lazer epilasyon kaç seansta biter?

Bikini Bölgesi Lazer Epilasyon Kaç Seansta Biter Genelde 5-6 seansta sonuç alınır. Seans aralıkları 2 aydır.

Bikini bölgesi lazer acıtıyor mu?

Özel soğutma yapan başlık sayesinde acısız, son derece konforlu bir uygulamadır. Genital bölge vücudun diğer bölgelerine göre daha hassas bir yapıda olduğundan bir çok cihazda fazla acı hissedilmesine rağmen Buz Lazer ile neredeyse acısız lazer epilasyon yaptırabilirsiniz.

Lazer epilasyon radyasyon yayar mı?

Lazer epilasyon cihazları ışın değil, güçlendirilmiş ultraviyole ışığı yayarlar. Cilt üzerine yapılan her lazer atışı, kıl kökü ve tüy gövdesi tarafından emilir. Lazer ışıkları orta deriyi geçemezler ve cilt altında ilerleyemezler. Kısacası, lazer epilasyon radyasyona maruz kalabileceğiniz bir uygulama değildir.