Ttsstar nedir?

İçindekiler:

  1. Ttsstar nedir?
  2. TTS bant ne ise yarar?
  3. TTS International Power Patch ne işe yarar?
  4. Life patch nedir?
  5. TTS International ne zaman kuruldu?
  6. TTS International bant nasıl kullanılır?
  7. Ncm Mediband nedir?
  8. Ncm ne demek?
  9. Life Patch International nedir?

Ttsstar nedir?

TTS İnternational; 2019 yılının Temmuz ayında %100 yerli sermaye ile kurulmuş bir Türk şirketidir. Merkezimiz turizmin gözbebeği olarak bilinen Antalya'da olup, tüm ülkelere ihracat yapabilen global bir firmayız.

TTS bant ne ise yarar?

TTS İNTERNATİONAL Smart Patch , tüysüz, temiz, kuru ve cilt bütünlüğü bozulmamış deriye yapıştırılarak kullanılır. Her bir bant 48 saat etkilidir.

TTS International Power Patch ne işe yarar?

TTS İNTERNATİONAL Power Patch BY-002 Kullanım şekli: Tek kullanımlık olan transdermal bantlar tüysüz, temiz, kuru ve cilt bütünlüğü bozulmamış deriye yapıştırılarak kullanılır.

Life patch nedir?

Yani; Transdermal Dalga Teknolojisi antik otlar, mineraller ve elementlerin karışımını bileştirerek vücudun problemli olan bölgesine kullanılmak için yapıştırılan ve bölgeye enerji gönderen bir teknolojidir.

TTS International ne zaman kuruldu?

TTS international Star firması 2019 yılının Temmuz ayında kurulmuş olan bir Türk şirketidir. %100 yerli sermaye ile kurulan bu firmanın merkezi Türkiye'nin Antalya şehrindedir.

TTS International bant nasıl kullanılır?

Kullanım şekli: Tek kullanımlık olan transdermal bantlar tüysüz, temiz, kuru ve cilt bütünlüğü bozulmamış deriye yapıştırılarak kullanılır. Her bir bant 48 saat etkilidir.

Ncm Mediband nedir?

NCM Mediband, ağrı ve şikayetlerin olduğu bölgede enerji sağlamak ve böylece vücut sağlığı ve iyileşmesini aktif hale getirmek için kasları ve dokuları kullanan yeni bir teknoloji ile otlar, mineraller ve elementlerden elde edilen takviye edici bir kombinasyondur.

Ncm ne demek?

Ağ Konfigürasyonu Yönetimi, ağdaki her cihazın kullanım ömrü boyunca maruz kaldığı bir süreçtir.

Life Patch International nedir?

Life Patch medikal sağlık bandları uzak doğu tıbbına ve modern ilaç aktarımı yöntemlerine dayanan özellikleri ile ağrılarınızı gidermeye yardımcı olacak. Vücudun ağrı problemi çeken bölgelerine direk uygulanarak rahatlama sağlar.