Pompacı Ramo kimdir?

İçindekiler:

  1. Pompacı Ramo kimdir?
  2. Ramo dizisi kimin hayatını anlatıyor?
  3. Dizideki Ramo kimdir?
  4. Ramo hangi karakteri canlandırıyor?
  5. Ramo sevgilisi kim?
  6. Ramo Sibel diziden ayrılıyor mu?
  7. Ramo nun eşi kimdir?
  8. Ramo evli mi?
  9. Ramo Kürt mü?
  10. Ramo dizisindeki Ramo nereli?
  11. Ramo Murat Yıldırım ne kadar maaş alıyor?
  12. Murat Yıldırım Ramo nereli?
  13. Murat Yıldırım'ın babası kim?
  14. Murat Yıldırım ve Burçin Terzioğlu neden ayrıldı?
  15. Murat Yıldırım'ın karısı hamile mi?

Pompacı Ramo kimdir?

Adana'nın Taşkapı Mahallesi'nde "Pompacılar" olarak bilinen ailenin hayat hikayesidir, Ramo. Kendi mahallesinde bir yardımsever, hayırsever ve kahraman olarak biliniyor. Ancak karanlık alemin başbelası olmaya and içmiş, zirveye çıkmak için de her türlü hileye başvurmaya hazır olduğunu ortaya koyan bir karakter.

Ramo dizisi kimin hayatını anlatıyor?

İzleyicinin hafızasında yıllarca yer edinmeyi hedefleyen Ramo dizisi, Adana'da yaşayan bir ailenin kirli işlerini yürüten Ramo'nun yaşadıklarını anlatıyor. Ramo sevdiği kız Sibel'in babasının yanında çalışırken her şey birdenbire değişiyor.

Dizideki Ramo kimdir?

Dizide 'Ramo' karakterine can veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Ramo hangi karakteri canlandırıyor?

Ramo (Murat Yıldırım): Babasının intikamı için yıllarca beklemiş ve Adana'nın en büyüğü olmak için hedeflerine ulaşmaya çalışan, gözü kara bir yiğit.

Ramo sevgilisi kim?

İşte Ramo'nun Hasan'ı İlker Aksum yedi yıldır birlikte olduğu sevgilisi Şeyma Şener… Ramo dizisinde Hasan karakterinde izlediğimiz İlker Aksum, dizide en dikkat çeken isimlerden biri. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu takipçileri tarafından çok seviliyor.

Ramo Sibel diziden ayrılıyor mu?

Ramo'nun Sibel'i diziden ayrılıyor mu? Geçen bölümde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Sibel, sosyal medyada gündem oldu. ... Güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar Ramo'dan ayrılmıyorum. Sevgiler." demişti.

Ramo nun eşi kimdir?

Show TV'nin sevilen dizilerinden Ramo'nun başrol oyuncusu Murat Yıldırım, kendisine ve eşi Imane Elbani'ye hakaret eden sosyal medya kullanıcılarına sert tepki gösterdi.

Ramo evli mi?

Murat Yıldırım 2008 – 2014 yılları arasında oyuncu Burçin Terzioğlu ile evliydi.

Ramo Kürt mü?

Annesi ve babası aslen Mardinli olan Yıldırım, babasının öğretmenlik görevi nedeniyle 1979'da Konya'da doğdu. Ailesi Kürt ve Arap kökenlidir.

Ramo dizisindeki Ramo nereli?

1979 yılında Konya'da doğan Murat Yıldırım Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'nda (YÜO) amatör olarak tiyatro çalışmalarında bulundu.

Ramo Murat Yıldırım ne kadar maaş alıyor?

Dizinin başrollerinde bulunan Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç, bölüm başına aldığı ücret merak konusu oldu. Oyuncular, her 3 veya 4 haftada bir toplu ödeme alır. Ramo'yu canlandıran Murat Yıldırım ve Sibel'i canlandıran Esra Bilgiç, bölüm başına yaklaşık 45 bin lira almaktadır.

Murat Yıldırım Ramo nereli?

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım babasının görevi nedeni ile 1979 yılında Konya'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Murat Yıldırım'ın babası kim?

Mehmet Salih Yıldırım

Murat Yıldırım ve Burçin Terzioğlu neden ayrıldı?

BOŞANMA NEDENİ İHANET Mİ? Murat Yıldırım ile Burçin Terzioğlu, sürpriz bir şekilde evliliklerini sonlandırdıklarını duyurdu. İkili basın kuruluşlarına konuyla ilgili yazılı bir açıklama gönderdi. Çiftin boşanmayla ilgili açıklaması şöyleydi: "Ortak aldığımız karar doğrultusunda evliliğimizi sonlandırmaya karar verdik.

Murat Yıldırım'ın karısı hamile mi?

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım ve eşi Iman Elbani'nin bebek haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. 41 yaşında ilk kez baba olacak olan Murat Yıldırım eşinin 2 aylık hamile olduğunu öğrenenince mutluluktan havalara uçmuş. ... Murat Yıldırım'ın 2016 yılında hayatını birleştirdiği Faslı oyuncu Iman Elbani hamile.