Shaya Kahve sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Shaya Kahve sahibi kim?
  2. Starbucks Türkiye Hangi grubun?
  3. Shaya Genel Müdürü kim?
  4. Bahadir Ozbek kimdir?
  5. Gratis Genel Müdürü kim?
  6. Starbucks Genel Müdürü kim?

Shaya Kahve sahibi kim?

Shaya 2002 yılında, Kuveyt merkezli Alshaya Grubu'nun Türkiye yatırımı olarak kurulmuştur. Bugün, Giyim, Güzellik-Bakım ve Gıda perakendeciliği alanlarında Türkiye'de temsil ettiği uluslararası markaların mağazacılık operasyonlarını yürütmektedir.

Starbucks Türkiye Hangi grubun?

Starbucks, Türkiye'deki tüm operasyonu için Shaya Grubu'nu ortağı seçmiştir. Shaya Kahve'nin sahip olduğu bu lisans hakkı, başka kişi veya kuruluşlara alt lisans ya da bayilik verilmesi şeklinde uygulanmamaktadır.

Shaya Genel Müdürü kim?

Bahadir Özbek - Managing Director - Shaya | LinkedIn.

Bahadir Ozbek kimdir?

İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Programını bitiren Özbek, 1989-1998 yılları arasında Profilo Telrada çeşitli pozisyonlarda görev aldı. 1998-2004 yılları arasında Teknosada Perakendeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini ve sonrasında Electronic Partner ve Dartyde Genel Müdürlük görevlerini üstlendi.

Gratis Genel Müdürü kim?

GRATİS Haberleri Şirketten yapılan açıklamada Bülent Gürcan'ın Gratis Üst Yöneticisi olarak atandığı bildirildi. Açıklamada verilen bilgilere göre, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Bülent Gürcan, profesyonel kariyerine 1991 yılında İzdaş'da başladı.

Starbucks Genel Müdürü kim?

Kevin Johnson (–) Starbucks/CEO