Hafta sonu sağlık ocağı acik mi?

İçindekiler:

  1. Hafta sonu sağlık ocağı acik mi?
  2. Korucuk sağlık ocağı kaçta açılıyor?
  3. Tam kapanmada sağlık ocakları açık mı?
  4. Bugün sağlık ocakları kapalı mı?
  5. Yasaklarda sağlık ocakları açık mı?
  6. Haftasonu Özel Hastane Poliklinikler açık mı?

Hafta sonu sağlık ocağı acik mi?

Planlarını bu bilgilere göre yapmak isteyen vatandaşlar en güncel bilgiler ile kapanış saatine bu başlık altından ulaşabilecek. SAĞLIK OCAĞI HAFTA SONU CUMARTESİ PAZAR AÇIK MI? Türkiye genelinde Sağlık Ocağı kuruluşları hafta içi her gün hizmet vermektedir. Cumartesi ve Pazar günleri ise kapalıdır.

Korucuk sağlık ocağı kaçta açılıyor?

Sağlık Ocakları 08:30 - 12:30 / 13:30 - 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Cumartesi günleri açık olan aile sağlık merkezleri, Pazar günleri ise kapalıdır.

Tam kapanmada sağlık ocakları açık mı?

Şu ana kadar yapılan resmi açıklamalar ışığında, tam kapanmada sağlık ocakları açık olacak. Bakanlıktan yapılan açıklamada tam kapanmadan muaf olacak kişilerin ve yerlerin de listesi yer alırken sağlık ocağı çalışanlarının muaf olacağı biliniyor.

Bugün sağlık ocakları kapalı mı?

Sağlık Ocakları yurt genelinde 08.00 - 17.00 arasında açıktır. 12.00 - 13.00 arası öğle tatili yapılmaktadır.

Yasaklarda sağlık ocakları açık mı?

TAM KAPANMADA SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI? Aile Sağlığı Merkezlerinin çalışıp çalışmayacağına dair bir açıklama yapılmadı. Ancak İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre sağlık kuruluşları yasaktan muaf tutulacak.

Haftasonu Özel Hastane Poliklinikler açık mı?

Hafta içi ve mesai saatleri içerisinde ise SGK ile sözleşmeli özel olsun kamu olsun herhangi bir sağlık hizmet sunucusundan hizmet almak mümkün. Ne var ki poliklinik hizmetleri yani normal/rutin kontroller için hafta sonları ve akşam saatlerinde özel hastanelere gidilemeyecek.