Galatasaray Basın toplantısı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Basın toplantısı ne zaman?
  2. Burak Elmas ne zaman açıklama?
  3. Galatasaray kimler üye olabilir?
  4. Burak Elmas ne yaptı?

Galatasaray Basın toplantısı ne zaman?

Basın toplantısını takip etmek isteyen basın mensuplarının 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 09.00'a kadar gsmedia@galatasaray.org adresine akreditasyon taleplerini iletmeleri gerekmektedir.

Burak Elmas ne zaman açıklama?

Kulübü Başkanı BURAK ELMAS'ın 20.08.2021 tarihinde kulüp sosyal medya hesabından yapmış olduğu ve kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamalarındaki "hakaretleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Galatasaray kimler üye olabilir?

ÜYE OLMA KOŞULLARI A Grubu - Galatasaray Lisesi'nde en az iki yıl okumuş olanlar. B Grubu- Kulüp Başkanının önerisi ile takvim yılı başına en fazla 15 (on beş) kişi, başka bir kayıt aranmaksızın üye olabilir. D Grubu- En az 5 (beş) yıllık üyelerin çocukları ve eşleri. E Grubu- Yukarıdaki grupların dışında kalanlar.

Burak Elmas ne yaptı?

Kulübü Başkanı BURAK ELMAS'ın 20.08.2021 tarihinde kulüp sosyal medya hesabından yapmış olduğu ve kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamalarındaki "hakaretleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."