KPSS günü Kırtasiyeler açık olur mu?

İçindekiler:

  1. KPSS günü Kırtasiyeler açık olur mu?
  2. Sokaga cikma Yasaginda Kirtasiyeler acik mi?
  3. Lgs'de kalemlik yasak mı?
  4. Lgs'de kalem verilecek mi?
  5. Pazar günü Kırtasiyeler kaçta açılır?
  6. Fotoğrafçı saat kaça kadar açık?

KPSS günü Kırtasiyeler açık olur mu?

BUGÜN KIRTASİYELER AÇIK MI? Sınava girecek adayların giriş belgesi çıktısı alabilmesi için sınav merkezlerinin yakınında bulunan kırtasiyeler sınav saatlerinde açık olacak. Adaylar sınav saatine kadar giriş belgelerini çıkarabilecek.

Sokaga cikma Yasaginda Kirtasiyeler acik mi?

6 Haziran 2021 Pazar günü kırtasiyeler 07.00-15.00 saatleri arasında açık olabilecek. Bu yerlerde çalışanlar da belirtilen zaman dilimi içerisinde sokağa çıkma kısıtlamasından muaf sayılacak. ... Kırtasiye esnafı da sokağa çıkma yasağından muaf olacak.

Lgs'de kalemlik yasak mı?

📌 Sınavda kalem verilmeyecek. Yani soru çözmen için gerekli olacak kalem, silgi ve kalemtıraşı yanında götürmelisin. 📌 Yanında en az iki adet kurşun kalem, leke bırakmayan yumuşak silgi ve kalemtıraş da bulundurmalısın. Kurşun kalemlerin koyu siyah ve yumuşak olmasına dikkat et.

Lgs'de kalem verilecek mi?

kimlik kartı veya geçerlilik süresi devam eden pasaport, yabancı uyruklu öğrenciler için İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından verilen resimli, mühürlü kimlik belgesi) ile en az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan yumuşak silgi bulunduracaktır.

Pazar günü Kırtasiyeler kaçta açılır?

Genelgede konu hakkında, “6 Haziran 2021 Pazar günü kırtasiyeler 07.00-15.00 saatleri arasında açık olabilecek. Bu yerlerde çalışanlar da belirtilen zaman dilimi içerisinde sokağa çıkma kısıtlamasından muaf sayılacak” denildi.

Fotoğrafçı saat kaça kadar açık?

Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası çalışma saatlerini öğrenmek için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz. Hafta içi ve hafta sonu çalışma, mesai saatlerini bu tabloda bulacaksınız....
Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Çalışma Saatleri Tablosu
Perşembe09:00-17:00
Cuma09:00-17:00
CumartesiKAPALI
PazarKAPALI
3 satır daha