Istanbul havalimanı hangi semtlere yakın?

İçindekiler:

  1. Istanbul havalimanı hangi semtlere yakın?
  2. Istanbul Anadolu Yakası havalimanı hangisi?
  3. Istanbul kaç tane havalimanı?
  4. Sabiha Gökçen Havalimanı nerede hangi yakada?
  5. Türkiyede kaç adet havalimanı vardır?

Istanbul havalimanı hangi semtlere yakın?

İstanbul Yeni Havalimanı'na İstanbul'un başlıca ilçelerden mesafeler; Avcılar 53 km., Gayrettepe 38 km., Taksim 40 km., Levent 36 km., Maslak 35 km., Kavacık 42 km., Üsküdar 47 km., Kadıköy 52 km. ve Pendik 73 km.'dir.

Istanbul Anadolu Yakası havalimanı hangisi?

Anadolu Yakası'nda Sabiha Gökçen Havalimanı ve Avrupa Yakası'nda Atatürk Havalimanı olmak üzere iki büyük havalimanına sahiptir. Sabiha Gökçen Havalimanı adını Atatürk'ün manevi kızı Sabiha Gökçen'den almıştır.

Istanbul kaç tane havalimanı?

İstanbul'da Atatürk Havaalanı ve Sabiha Gökçen Havaalanı olmak üzere 2 adet uluslararası çalışan havaalanı bulunuyor. 2017 yılında ise İstanbul'da havaalanı sayısı 3 olacak. 2017'de açılması plananan 3. havaalanı Karadeniz sahiline; Terkos gölüne yakın Arnavutköy-Göktürk-Çatalca kavşağında 7700 ha'lık Akpınar ve ...

Sabiha Gökçen Havalimanı nerede hangi yakada?

İstanbul Anadolu yakasında olan Sabiha Gökçen Havalimanı, Pendik/ Kurtköy/ Sanayi mahallesinde yer alıyor.

Türkiyede kaç adet havalimanı vardır?

Türkiye'deki havalimanları listesi, Türkiye'de bulunan ve inşası devam eden havalimanlarını içerir. Ülkede faaliyette olan 58 sivil havalimanından 37'sinde uluslararası uçuşlar gerçekleştirilmektedir. Bunların 18'i aynı zamanda askerî amaçla kullanılmaktadır.