Sayısal Loto ve Şans Topu ne zaman çekiliyor?

İçindekiler:

  1. Sayısal Loto ve Şans Topu ne zaman çekiliyor?
  2. Süper Loto ne zaman çekiliyor hangi gün?
  3. Milli Piyango Kimin şirketi?
  4. Şans Oyunları kime devretti?
  5. Şans Topu nasıl kazanılır?

Sayısal Loto ve Şans Topu ne zaman çekiliyor?

Şans Topu (5+1) oyunu, her Perşembe günü sabahından, Çarşamba günü 21:00'e kadar Sayısal Oyun bayilerinde bulunan oyun terminallerinden oynanabilir.

Süper Loto ne zaman çekiliyor hangi gün?

-Perşembe günleri, Süper Loto, -Cuma günleri, çekiliş yok, -Cumartesi günleri, Çılgın Sayısal Loto, -Pazar günleri, Süper Loto çekilişleri düzenleniyor.

Milli Piyango Kimin şirketi?

Demirören Holding, yabancı ortakları ile birlikte Türkiye'de de Milli Piyango ve İddaa oyunlarının 10 yıllık işletme ihalelerini kazanmıştı. Tören öncesinde ekonomi ilişkilerine yönelik bilgiler paylaşıldı.

Şans Oyunları kime devretti?

2017 yılında çıkan 680 sayılı KHK ile Millî Piyango İdaresi, Türkiye Varlık Fonu'na devredildi. 2020 yılında ise Türkiye Varlık Fonu ile Sisal Şans arasında imzalanan sözleşme kapsamında, Millî Piyango İdaresi tarafından yürütülen şans oyunları Sisal Şans'a devredildi.

Şans Topu nasıl kazanılır?

Her çekilişte küre içerisindeki 34 numara içinden 5 numara, 14 numara içinden 1 numara çekilir. Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 5+1, 4+1, 4, 3+1, 3, 2+1, 1+1 veya 0+1 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 5+1 bilen Şans Topu büyük ikramiyesini kazanır!